Sayfa 954/1020 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon
Arama sonucu : 8154 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Tek başıma

1. Ben trade etmemek ve sabahtan akşama kadar ekran izlememek için sepet yaptım tek abi, dediğin şekilde olursa trade etmiş olmazmıyım.
    Kâr almak güzel birşey lakin siz hiç kâr almadan endekisi 1400 lerden 1800 lere kadar getirdiniz, trendi sonuna kadar devam ettiniz stoploss kuralına uyarak.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben trade etmemek ve sabahtan akşama kadar ekran izlememek için sepet yaptım tek abi, dediğin şekilde olursa trade etmiş olmazmıyım.
    Kâr almak güzel birşey lakin siz hiç kâr almadan endekisi 1400 lerden 1800 lere kadar getirdiniz, trendi sonuna kadar devam ettiniz stoploss kuralına uyarak.
    Ben tek hissedeyim abi, EKGYO. Hisseyi aralık sonunda satmayı planlıyorum hissenin vaziyetine ve "İstanbul Kanalı" gelişmelerine bakıp ("Kanal İstanbul" Türkçe tamlama kuralına uygun değildir, kullanılması dilimize zarar verir.) Hisseyi beş ay kadar önce almıştım, aralıkta satarsam yatırımım altı aylık bir alım satım aralığı ediyor...

3. Tek abi yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani şu son bikaç aylık tl bazlı ralli trendinde, trendin en başından bilipte bisttin buralara kadar geleceğini öngörüpte aldığı hissede yüzde20 kâr yapan birini görmek üzücü,
    Nasip yokmuş sizde abi
    Tüp yada ereğli yada nebiliyim başka bir 30 endeksinden bir hisse alsaydınız bu başarıyı ödüllendirirdiniz.

Yanlış anlamayında sizinki bu tl rallisinde eşeğin uyuzunu seçmek gibi olmuş.
    Hamdım Piştim Yandım

Tek abi yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani şu son bikaç aylık tl bazlı ralli trendinde, trendin en başından bilipte bisttin buralara kadar geleceğini öngörüpte aldığı hissede yüzde20 kâr yapan birini görmek üzücü,
    Nasip yokmuş sizde abi
    Tüp yada ereğli yada nebiliyim başka bir 30 endeksinden bir hisse alsaydınız bu başarıyı ödüllendirirdiniz.

Yanlış anlamayında sizinki bu tl rallisinde eşeğin uyuzunu seçmek gibi olmuş.
    Kısmet abi. Sepetin önemi. BİST 30 hisselerinden sepet yapmalıymışım. Jeton geç düştü bende.

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Kısmet abi. Sepetin önemi. BİST 30 hisselerinden sepet yapmalıymışım. Jeton geç düştü bende.
    Hiç canını sıkma, bu işler büüüle
    sen alınca diğer tahtalar da gitmeyebilür. Bugün 4.64 den hulk aldım, kâr amacım yok, yükseleceğini falan düşündüğümden almadım.
    baktım 30 cente düşmüş,sipekisi belli ki paraya sıkışmış veriyor malı gelene geçene döşüyor. hayır olur belki diye aldım
    Bu bbva daki ispanyollar yoncaya 1.2 dolar veriyormuş haberi çıktı, 30 sente halkbankı alsalar daha çok kâr etmezler mi abi
    Hamdım Piştim Yandım

Hiç canını sıkma, bu işler büüüle
    sen alınca diğer tahtalar da gitmeyebilür. Bugün 4.64 den hulk aldım, kâr amacım yok, yükseleceğini falan düşündüğümden almadım.
    baktım 30 cente düşmüş,sipekisi belli ki paraya sıkışmış veriyor malı gelene geçene döşüyor. hayır olur belki diye aldım
    Bu bbva daki ispanyollar yoncaya 1.2 dolar veriyormuş haberi çıktı, 30 sente halkbankı alsalar daha çok kâr etmezler mi abi
    İyi etmişsin abi inşallah. Grafiği güzel: https://invst.ly/wozo5

7. Akşam senin hisseye bayağı bir haber rapor geldi tek abi okudun mu onları
    yarın hareketli bir gün olabilir senin için
    Hamdım Piştim Yandım

Siz deyince baktım haberlere. Hakkımızda hayırlısı olsun abi (Gözlerim fal taşı gibi açıldı bu arada.)

Sayfa 954/1020 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •