Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Apple'ın Türkiye'deki cihaz satışlarını durdurduğu iddia ediliyor.
    Parayı 5 saat sonra çektiler zaten bugün ödeme için bankadan

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Parayı 5 saat sonra çektiler zaten bugün ödeme için bankadan
    Apple sitesine girdim satış yapmıyor...Ürün mevcut değil diyor...

3. iPhone senin neyine be Turko... Bize milletimiz yeter. Hain apple Türkiye'den deefol.

4. Hah iste cari fazlayi boyle boyle verecegiz insallah.

5. Haşırt the blackboard..

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Musallat başımızdan bir şekil gitmeden Dolarda olup Dolarını 5 li çetenin yol, köprü, tünel parası ödensin diye heba eden kendi bilir. Bugüne kadar yok 10 olmaz yok 11 olmaz yok 12 olmaz diyen nice ekonomist kılıklı oluşum yanıldı yada insanları yanıltmak için elinden geleni yaptı. Bu saat ten sonra Dolar al sat yapıp indiragangi yapacağını sanan kişiler bence iyice düşünsün ama unutmasın ekonomist olduğunu söyleyen zat bu bir kurtuluş savaşıdır dedi o halde demek ki savaşta herşey mübahtır !... Ben ortada savaş mavaş görmüyorum ve en iyi Dolar cepteki Dolardır diyorum. Herkese mutlu huzurlu günler dileği ile...
    En rahatı sizsiniz, 100% yastık altı ... yıllar önce yazılanlar teker teker gerçekleşiyor malesef ... umarım seçimden sonra yeni iktidar sorumluluk taşıyanların yargılanmasını sağlar

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hah iste cari fazlayi boyle boyle verecegiz insallah.
    Sn tospa bu konu tartışıldı.Tam da bunu anlatmaya çalışmıştım.Cari açık azalacak çünkü cari açığı oluşturacak kadar tüketici talebi olamayacak.Milletin iflahı kesilecek demek istemiştim,şu anda bu yaşanıyor.

Ama bunlar sağdan soldan arkadan bir şekilde para basmadan dayanamazlar,çünkü en büyük telefat bunların seçmenlerinde olur,dayanamazlar diye düşünüyorum.

Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •