Ija +%1.07
Biraz uzunca bir video ama vaktiniz olduğunda izlemenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/OVGxBQar_KU
Nzh %0,083+
OPB %2,679+
RPD %0,234+
KUB %8,009+
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Şahsen Aralık ayı MB duyurusuna kadar daha önce burada paylaşmış olduğum portföyümdeki gibi yabancı fonlarda kalmayı düşünüyorum ancak Aralık'ta tekrar bir faiz indirimi olacağını düşünmüyorum şahsen, hatta sürpriz yapıp bir miktar arttırabilirler bile. Yabancı fonlarda da Gıda, Emtia, Yarı iletken, Petrol (şu aralar düşüş bekleniyor gerçi), Kıymetli madenler (özellikle Gümüş) gibi tematik fonlar alınabilir ki global borsa çöküşlerinde temalarından dolayı bir miktar ayrışabilirler.
Kub doviz fonu en az 10 olmaliydi ama
Yinede iyi
Osd eksi gelicek gibi.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aydır elimde OPB tutuyordum pazartesi sattım. Fona son 1 ayda ciddi giriş oldu. %33 eurobond taşıyordu şimdi oranı %25e geldi. %25 de sabit hisse pozisyonları var. Son 1 ayda takibime göre getiriyi eurobond ve hisse tarafı belirliyor. Hisse tarafından gelen artışın %25 + 15.30 MB döviz alış kuru artışının %25(eurobonddan gelen).
Bugünkü getiri benim bu tahminim ile 2,65 çıkıyor ki sn. Lemon un mkk verilerinden aktardığına göre OPB bugün %2,6790 getirmiş.
Yer İmleri