Hep kısa vadede yüksek gelir olsun isteniyor
![]()
Hep kısa vadede yüksek gelir olsun isteniyor
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
41 yasinda idim.
Once kasim 2000 sonra subat 2001 diye iki etap olarak gormek lazim.
O zamanki kur rejimi cipali kur.
Imf anlasmasi devrede, Fisher basekonomist.
Tcmb gun ve gun kur aciklamis.
Ic dis spekulatorler icin firsat penceresi dogmus.
Kuru savunamadilar.
Cipa taradi ve olanlar oldu.
Bilmeden konusmayin lutfen.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu biz senden Q7 ,Q8 beklerken polo life olmadi bence.hayal kirikligina uyradik.[emoji39]
Bahri ne yapmis?
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Polo güzel araba. Bende de var 2014 modeli. Küçük, kullanışlı, görünümü hala modern, kalkışlarda acayip atik. c180'leri ilk 10 saniyede tokatlıyor ama sonra nefesi bitiyor.Varsın mini buzdolabı desinler.
Masrafsız demeyeceğim çünkü DSG biraz şans işi. Benimki hala orjinal.
Yeni polo iyice güzel olmuş. Toyota Corolla'nın yenisi de güzel araba. Şimdi alsam Corolla alırım büyük ihtimalle ama alışabilirmiyim bilmiyorum çünkü Polo'ya göre çok büyük. Park etmesi zor olur ilk birkaç ay herhalde.
Türkiye'de lüks arabaya binmek çok mantıklı bir iş değil bence. Bana o kadar vergiyi vermek o zaman enayilik gibi geldi. Bunu aldım.
BMW'ye binince ne olacaksa... her gün gecekonduların, çöpten yemek toplayanların arasından BMW ile geçsem nee geçmesem ne... Böyle fakir semtlerde böyle süper lüks arabaları görünce bir garip oluyorum hatta.
Bakıyorum ev derme çatma gecekondu ama önüne bmw 520d park etmiş. Ya hayırdır?![]()
Yer İmleri