Sayfa 74/1001 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yoksa 3600 göstergeyi verecem, eyt çıkaracam, asgari ücreti 5000 tl yapacağım vaadleri gibi bir ekonomik program olamaz. Bunlarda zaten bizi kalkındıramaz.
    46dan beri olmuş da şimdi mi olmayacak

uzun vadeli ve gerçekçi söylemler müşteri bulur mu bilmem...

misal kemal derviş gerçekçi bir adam idi. Toplumda hala olumsuz anılıyor adam.

halbuki batığı devr alıp plan yaptı ya adam program ortaya koydu....
    mehmet şimşek de gerçekçi bir adam idi bana göre...
    ama siyaseten onun da pek müşterisi yoktu...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun oyun tamamen benim gördüğüm dolar üzerine kurulu hareketler yapıyor,
    teknik olarak dolareste 14.00 dan sonra saatlik bar hareketleri dolarda aşağı kesme bir tur daha olabilir bu salınımın devamında 12.05 leri takip edicez. Dolarda dengelenme olursa endeks de dikkat edilmeli.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolares si 12.05-11.50 arasında dengelemeye çalışıcaklar gibi faiz hikayesine kadar.
    Şeyin falına bakmam istemişim dostlar Dün öğlen teknik görüşümü belirttim aynı şekilde düşüncem devam ediyor.
    geçen hafta belirttiğimiz gibi spekülasyona açık bir oyun düzeneği oluşturuldu.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    46dan beri olmuş da şimdi mi olmayacak

uzun vadeli ve gerçekçi söylemler müşteri bulur mu bilmem...

misal kemal derviş gerçekçi bir adam idi. Toplumda hala olumsuz anılıyor adam.

halbuki batığı devr alıp plan yaptı ya adam program ortaya koydu....
    mehmet şimşek de gerçekçi bir adam idi bana göre...
    ama siyaseten onun da pek müşterisi yoktu...
    Haklısın ama böyle devam ettikçe günden güne fakirleşiriz. Kemal Dervişin programı sayesinde 2013 e kadar ekonomi bi şekilde yolunda devam etti. Birçoğumuz en yüksek alım gücüne 2002-2013 yılları arasında ulaştık. 2012 de maaşım 13 asgari ücretti mesela. Çalıştığım firmada da bahçedeki bahçıvan , yerleri silen temizlikçi vb olmak üzere 8-10 kişi sadece asgari ücretliydi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar 26 Kasım Cuma gününden geçerli olmak üzere benzinde 46 kuruş, motorinde 43 kuruş ve LPG otogazda 25 kuruş fiyat artışı beklendiğini belirtti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Dövize yönelimi kesmeden , yok Araplardan, yok Azeriden , yok Çin den bu taşıma suyla bir yere kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar 26 Kasım Cuma gününden geçerli olmak üzere benzinde 46 kuruş, motorinde 43 kuruş ve LPG otogazda 25 kuruş fiyat artışı beklendiğini belirtti.
    Hükümet dolardaki oynaklık halkı etkilemez diyor .
    nasıl bir kafa yapıları mevcut , e bu zamlar halkı etkilemiyor mu

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Günaydin arkadaşlar

X30YVADE

x30 yakın vadeli kontrat demek
    her iki ayda bir kontratlar değiştiği için
    Yakın vade anlamında o kodla takıp ediliyor
    Yüzde 87 düşemez
    zaten tavan taban limitleri var
    dün de artı kapadı zaten

Yazdığınız farklı şey olabilir
    https://eksisozluk.com/img/bey5xlnq

Şöyle bir durum vardı. Bilmediğim için bende sorayım dedim.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    2s

Rusya devletine bağlı medya
    Özhaseki: Amerika'nın müdahil olduğu ve Ortadoğu'daki bütün hedeflere ulaşabilmek için bizi iktidardan göndermeyi hedeflendiği bir seçime doğru gidiyoruz https://tr.sputniknews.com/20211124/...051117707.html

Başladılar yine , siz Birleşik Arap emirliklerine 15 Temmuzun finansörü diyordunuz , medyanız sabah akşam bunları yazdı sizin ağzınızdan 9 sene sonra ne olduda şimdi Türkiyeye geldi finansör olarak.
    insanların aklı ile bu kadar dalga geçtiğiniz sürece her gün eriyecek ve sandıkta halk gereğini yapacakdır.

Sayfa 74/1001 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •