Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    İSVEÇ MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ DEĞİŞTİRMEDİ (BEKLENTİ: 0.00 %, ÖNCEKİ: 0.00 %)

Faiz Faiz her gün yırtınanlar görsün diye yazdım.Yazdığım siyasi görüş , düşünce destekleme amaçlı felan asla değil.tamamen kişisel görüşüm.1400 sene evvel mihenk taşı gibi ispatlanmış bir teoriyi hangi güç kırabilir.Faizin olduğu toplumların burnu b.... dan kurtulmaz.geberinceye kadar dene değiştiremessin.
    İsveç ile ekonomimiz de aynı zaten teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bugün benzine zam yokmuş.. epdk açıkladı... bbht son dakika geçti kırmızı kırmızı...

haber değeri taşıyor artık o gün zam olmaması...
    Vatan hainleri zam haberi yayıyor. Olmaz bu kadar. Gören de zam var ülkede sanılacak. Gazprom da bir şeyler demiş. Okuması lazım insanların. Ülkeye dışardan nasıl bakılıyor, alacak tahsili konularında neler konuşuluyor anlamak için bir okumak lazım.

3. İSVEÇ'TE ÜFE EKİM'DE AYLIK +0.1% YILLIK +16.8%

bu üfeyle sıfır faiz oluyorsa bence biz de faizi düşürmeliyiz... bana çok makul geldi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kim faiz diye yırtınıyor yahu... inşallah 100 değil 200 daha düşürürler aralıkta... hatta ocakta şubatta da devam etsinler...
    Hatta g.tleri yiyorsa 500 daha düşünsünler, daha da ötesi 1500 düşürüp faizi sıfırlasınlar. Faizi sıfırlasınlar, bunlara oy vermeye söz veriyorum. Vermeyeni silsinler.
    Adamlar, dün doları durdurmak için satış yapmaya başlamış, burada hala zeka özürlü yazı yazılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hatta g.tleri yiyorsa 500 daha düşünsünler, daha da ötesi 1500 düşürüp faizi sıfırlasınlar. Faizi sıfırlasınlar, bunlara oy vermeye söz veriyorum. Vermeyeni silsinler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sıfıra indirmeyenin kuyruk sokumu kırılsın...

bana uyar...sıfıra kadar faizin inmesini destekliyorum...

faizle iş yapanın torpille ihale kapanı cehennemde şişe geçirip cızbız yapsınlar.

niye haram haram

mersinde kendi kendine yanan araç içinde 5 tl lik gaz olması nedeni ile kendi kendine söndü

faciadan dönüldü.

-aaaa

benzine gelen zammın göklerden gelen kararın etkisi.

8. forumdaki herkesin faize bu denli karşı olması içimi ferahlattı... allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 80/1001 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •