Sayfa 87/1001 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    halkbankasına ne oluyor...

ucuz kredi dağıtıp görev zararı yazacağı içinmi seviniyor...
    yarın ki Kavala davasıyla ilgili bir durum mu var acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun bazı tahtalarda kar realizasyonu devam edebilir
    Kar realizasyonu devam ediyor ,
    aynı zamanda saatlik düzeltmeler yapılıyor ,
    bugun düzeltmeye girmeden denge yapmayan çalışanlarda yarın aynı oyun içinde olabilir.
    şuanki saatlik düzeltmeler günlüğe yansımadı ,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Öldüğünüz zamanda yandan vurduğunuz İSLAMA göre gömülmek isteyeceksiniz.

Kimin neye inandığı umurumda değil.Zaten 80 yıllık hayat sonucunda kim haklıysa ortaya çıkacak.

Ama islam olmayana sözüm yok..Kendini müslüman olarak tarif edip siyasal islam ,sosyal İslam diyerek İTİBARSIZLAŞTIRAN ,islamafobiyi yaymaya çalışan CEHALETİN DİBİDİR.Tezatlarla dolu bir hayatın merkezindedir..

2 tane kitap oku..İSLAM ile hrıstıyanlığı karıştırma..sadece vicdanlarda yaşayan din için mesela budaya başvur.. doğduğunda kulağına ezan okunsun..öldüğünde islama göre gömülsün..ama aradaki 80 yıl onu bir şekilde itibarsızlaştırarak islam düşmanlarının ekmeğine yağ sürsün...

birileri ISRARLA BU LANET KİNİ BİR ŞEKİLDE KUSMAK İÇİN BU FORUMUN SİNİR UÇLARINA DOKUNUR..

akp yi yerin dibine batır.BANA NE?

.ama nasılki 1999-2001 deki laik-sekuler hukumet krizi-28 şubat zulumleri.. oluşturdu diye: LAİK YOBAZLAR,HAYATI BEL-MİDE OLANLAR,EHLİ DÜNYA,HIRSIZ ,tacizci sekulerler DEMİYORSAK....ONU yapanların bu değerlerle ilişkilendirmemek gerekir diyorsak...

-not: borsa dışına çıkmam ama birileri ısrarla en MUKADDESE DEĞERLERE SALDIRMAYI meşrulaştırmak istiyorsa, tercihime sahip çıkmam lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bilmiyorum ama nerdeyse tavana kadar aldılar...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kavala davası ABD nin umrunda değil onların rahipleri vardı aldılar,
    kavala davası Avrupa ile ilgili ,aralarında anlaşma olmuşsa gizli kapılar ardında oda çıkar.
    9 sene önce dün gelenlere 15 temmuz finansörü diyip bugun masaya oturuyorsan herşey beklenir artık.

6. arap şeysi halkbank hissesi mi alacak da bu birden dellendi durup dururken var mı bi haber
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    swap diyorlar yarın bankaları alabilirler..bugün pek çaktırmadılar helal olsun palaya
    dün yazmıştım kamuda olduğunu anlayın canım artık

8. kchol sabah girdim çıktım 30 kademe aldık şimdi tekrar bulaşmamak için kendimi zor tutuyorum fakat bofa kamyona dayadı gelene geçene satıyor...

Sayfa 87/1001 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •