Sayfa 133/1001 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Mart ayında göreve gelen düşük faizci başkan neden hemen gelir gelmez faizlere girişmedi , 4-5 toplantı es geçti de birden bire eylül ayından itibaren bu kadar şahinleşiverdi..Hiç düşünen oldu mu bu konuyu acaba?

2. Ben biliyordum büüüle bişii olucağını ama kimse beni dinlemedi.
    boşuna okullar kapatıldı, iş yerleri kapatıldı, esnaf kepenk kapattı, zaten sırtımızda kamburumuz var yılanoğlu durdurulamıyorken birde bu covit illetiyle vakit ve para harcamanın anlamı yoktu.
    Neyse geçmiş seneydi bunlar geleceğe bakalım
    bu nu mu her ne moksa bu varyant muhabbetine tekrar kanıp yine okulları kapatmazlar umarım... Çocuklar hiçbir şey öğrenmeden okuldan mezun olucaklar
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yarım kapanmayla olmuyor. Tüm dünyanın aynı anda kapatması lazım. sinek bile uçmayacak şekilde heryerin durması lazım. ancak o zaman kurtulabiliriz.

Ama gizli eller bundan kurtulmak istemiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Mart ayında göreve gelen düşük faizci başkan neden hemen gelir gelmez faizlere girişmedi , 4-5 toplantı es geçti de birden bire eylül ayından itibaren bu kadar şahinleşiverdi..Hiç düşünen oldu mu bu konuyu acaba?
    Çünkü emir Eylül'de geldi.

5. Son zamanda kafama takılan konu. Sırf kafama oturmayan şeyler oldu ve o nedenle sıfır poz hafta sonuna giriyorum.

Önce kafaya takılan konular
    1-Niye şimdi bu kadar sert şekilde gündeme geldi.
    Yanı en zayıf noktada vede enflasyonun patladığı zamanda.
    2-CB söylemleri niye bu kadar sertleşti

Cevap olarak aklıma gelen.
    Buraya gelen BAE prensin kardeşi var.
    Suud prensle de kankalar.
    Yaklaşık 1.5 -2 ay önce buraya geldi. CB ile görüştü.
    Söylem değişikliği ve ve indirim olayları ondan sonra başladı.

Bu hafta BAE ile Bizim MB bir işbirliği anlaşması imzaladı ve ruters de swap görüşmeleri yapılıyor haberi çıktı. Ama bir açıklama olmadı

Özetle
    Bir yerden bir kaynak işi olmalı bu kadar radikal söylem değişikliğinin altında yatan.

Bir kaynak işi yoksa
    Vede faiz inmeye devam edecekse

İşte erken seçim olacak
    Ona hazırlık yapılıyor
    Krediler ve piyasa rahatlayacak vs

Bunlar kafama oturmuyor.
    Kredi bol
    İnsanlar daha çok dolar alır.
    Kısıtlama gelecek ise.
    Karaborsa olur.

Yanı ciddi bir kaynak olmadan.
    Şuan konuşulan şeylere niyet etmek demek intihar etmek demek.

Ben bu hafta sonu bu konularla ilgili bir haber gelir diyorum.
    BAE ve SUUD ile swap anlaşmaları olabilir

Başka aklıma bir şey gelmiyor.

İşte bunlardan dolayı
    Şhort olmam gereken zamanda viop tarafta pozları kapadım
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Mart ayında göreve gelen düşük faizci başkan neden hemen gelir gelmez faizlere girişmedi , 4-5 toplantı es geçti de birden bire eylül ayından itibaren bu kadar şahinleşiverdi..Hiç düşünen oldu mu bu konuyu acaba?
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 2 gundur foruma bile bakamadim yogunluktan . baba_baskan ne oldu ne bitti zarar ciktimi

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Yarım kapanmayla olmuyor. Tüm dünyanın aynı anda kapatması lazım. sinek bile uçmayacak şekilde heryerin durması lazım. ancak o zaman kurtulabiliriz.

Ama gizli eller bundan kurtulmak istemiyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. aklima 2 soru geldi
    1:ABKA ne yapti sattigi hisseleri yerine koydumu? koymaya niyeti yokmu? ve hala tl de mi ?[ aksam gozucu ile short kapattim yazisini gordum sanirim]
    2:Nosfecagri 3.70 den verdigi YKB ler yerine koyuldumu yoksa asagi fiyatlanmayimi bekliyor
    bu iki sorunun cevabi ile 2 gunluk piyasada olusanlari az cok anlamak mumkun umarim yardimci olurlar

Bozkurt bugun aksam pazari ucuzlugundan kesin mallanmistir ona sormamak lazim Kelepirci_Bozkurt
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Hepsiburada ABD de halka arz oldu ve oraya da Türk şirketlerinin kalitesini göstermiş olduk.14 dolardan 2.7 dolara düşüp amerikalıları hayran bırakmıştır kendine

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 133/1001 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •