Sayfa 897/1006 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlendi -AA

Yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlendi

ANKARA (AA) - Bu yıl için yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak tespit edildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığının (Gelir İdaresi Başkanlığı), Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tebliğde Vergi Usul Kanunu'nun ilgili maddesinde yeniden değerleme oranının, yeniden değerleme yapılacak yılın ekim ayında (ekim ayı dahil) bir önceki yılın aynı dönemine göre Türkiye İstatistik Kurumunun yurt içi üretici fiyat endeksinde meydana gelen ortalama fiyat artış oranı olduğu belirtilerek, bu oranın Bakanlıkça Resmi Gazete ile ilan edileceği hükmünün yer aldığı ifade edildi.

Bu kapsamda yeniden değerleme oranının 2021 için yüzde 36,2 olarak tespit edildiği aktarılan tebliğde söz konusu oranın 2021 yılına ait son geçici vergi dönemi için de uygulanacağı kaydedildi.

Çeşitli vergi ve harçlarla ilgili kanunlarda yer alan vergi, harç ve ceza tutarları belirlenen yüzde 36,2 oranında artacak.

Öte yandan bu konuda daha önce yayımlanan tebliğlerin yürürlükte kalacağı da belirtildi.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dovlet kendine bu oranda zam yapacakmis....

Bize ne oranda yapacak acaba???

Syg,

3 ün 1 i . . . .

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dovlet kendine bu oranda zam yapacakmis....

Bize ne oranda yapacak acaba???

Syg,

4. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlendi -AA

Yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak belirlendi

ANKARA (AA) - Bu yıl için yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olarak tespit edildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığının (Gelir İdaresi Başkanlığı), Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tebliğde Vergi Usul Kanunu'nun ilgili maddesinde yeniden değerleme oranının, yeniden değerleme yapılacak yılın ekim ayında (ekim ayı dahil) bir önceki yılın aynı dönemine göre Türkiye İstatistik Kurumunun yurt içi üretici fiyat endeksinde meydana gelen ortalama fiyat artış oranı olduğu belirtilerek, bu oranın Bakanlıkça Resmi Gazete ile ilan edileceği hükmünün yer aldığı ifade edildi.

Bu kapsamda yeniden değerleme oranının 2021 için yüzde 36,2 olarak tespit edildiği aktarılan tebliğde söz konusu oranın 2021 yılına ait son geçici vergi dönemi için de uygulanacağı kaydedildi.

Çeşitli vergi ve harçlarla ilgili kanunlarda yer alan vergi, harç ve ceza tutarları belirlenen yüzde 36,2 oranında artacak.

Öte yandan bu konuda daha önce yayımlanan tebliğlerin yürürlükte kalacağı da belirtildi.
    Pasaport alacak yenileyecek varsa bir an önce başvursun. Tasarruf tavsiyesidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay bee hala mevduat yapan kalmış ülkede. Azminizden ötürü tebrik ederim

Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    yeri değil ama oran paylaşayım . akbank 1m+ 32 gün % 16

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    #USDTRY #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11270903530630

2003-2013 arasinda yedigimiz hurmalar 2013 den itibaren totomuzu tirmalamaya basladi...

Yukaridaki soylesidede de dedigi gibi o donemki kucuk enf oranlarini kura yansitmis olsak, beton yerine secili bir kac alanda doviz kazanimini saglayacak yatirim yapsak, mesela enerjide disa bagimli olmaktan kurtulabilsek simdi bunlari yasamazdik...

Syg,

7. Bende sizin gibi düşünüyordum sayın dudu, meğerse o dönem yediğimiz hurmalar şu anki tedavinin alt yapısıymış.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    2000 li yillari cok cok iyi hatirliyorum, hafizam kuvvetlidir..

2004 den itibaren emlak sektoru kriz sonrasi yedigi darbeden kurtuldu..

Millet hafta sonu proce proce gezer oldu, mangal partileri duzenlendi showroomlarda, maketlerin basinda insanlar kaparo odediler kredi kartlari ile ve bir kac ayda fiyat artislarindan kazanc saglayip devrettiler...
    Bir cok kisi de tabii benim gibi oturmak icin aldi.
    Bu isi meslek edinen adamlar cikmisti.
    Maketten en iyi evlere kaparo ver, bir kac taksit ode, sonra da nasilsa faizden daha iyi getirecek, bir kac ay sonra gelenlere devret gibi.
    Her sirketin bir de 2. el departmani olusturulmustu bu devir islerini yapan.
    Insaat firmalarinin bazi hatirli musterileri lansman oncesi davet edilirler ve onlar en iyi konumdaki serefiyeli evleri secerlerdi.
    Siz gittiginizde de sizin sectiginiz iyi evler icin hep satildi, kalanlardan sececeksiniz derlerdi.
    Ben de genel havaya kapilip, baska ne yapabilirdim ki o zaman ki furya o idi, akintiya karsi yuzemezdim, su andaki evimi bir maketten hic pesinatsiz 78 ay dolar borclanarak aldim.
    Ben alirken kur 1.50 TL idi ben borcu kapatirken 5 sene sonra kur yine 1.5 idi..
    Bedava 5 yil sure ile kredi kullanmis oldum.
    Benim aldigim gun maket basinda yarim saatte benim tip evden en az 10-12 tane satildigini cok cok iyi hatirliyorum.
    Bu arada kaparoyu da (15-20 bin TL gibi) kredi kartindan cektiler..
    Su anda o evin icinde oturuyorum, uzerimde baska bir gayrimenkul yok.
    Tek bir evim var yani..
    Satilik ilanlarina gore evin degeri doviz bazinda o suredeki dolar enflasyonunu da uzerine koyarsaniz cok da farkli degil.
    Simdi geriye donup bakinca yapilacak en iyi is o donemde deli gibi doviz biriktirip, doviz bazinda gelir getirecek saglam yurtdisi sirket hisselerine (etf veya bireysel hisse) yatirim yapmak imis...
    Gunumuze gelirsek bugunku durumu 2001 donemine benzetiyorum, artik dovize yatirim yapilmaz, bu is boyle gidemez..
    Bir yerde bir sekilde bu duracak, artik secim mi olur??
    IMF mi gelir?
    Siyasi arenada bir degisiklik ile dogru ekonomik politikalara mi doneriz?
    Aci ilaci icecegiz.
    Bu is bir yerde bitecek...

Syg,

Sayfa 897/1006 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz