Sayfa 971/1020 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8154 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Tek başıma

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Uzunca yazmistim ama kafa karistirmayayim
    simdi mesela coklu stochu cok severim isaretledigim yerde fiyat al banda dokunmus donmus olsa bile burada long pozisyon acmam
    Dokunup geri dondugunde burasi destek teyit edildi desek de coklu stoch bu teyitte yanilip yanilmadigimiz hakkinda bize fikir verir

Hocam sistemli, profesyonel alım satım yapanlara saygı duyuyorum, ama bunlardan zerre kadar anlamıyorum. Ben sözelciydim ya da kırk kere sen sözelcisin dediler bana.

2. Hocam lafini kaldiralim
    a:Yuksek kaldirac+ egzotik enstruman ise ornek : CC 200 ADX yuksek deger yanina 2 adet farkli Indi
    kisa vadeli grafik[max 5 dakika]
    vur ve kac
    b:Dusuk kaldirac az risk : coklu stoch ekranda bulunmasi gerekir

Cizgileri cektigin grafigin altina coklu stoch ekleyip deneyebilirsin yanilma ihtimalini minimize edecektir hatta 3 ardisik kapanis ile yanilma olacaksa buna bile engel olucaktir

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Hocam sistemli, profesyonel alım satım yapanlara saygı duyuyorum, ama bunlardan zerre kadar anlamıyorum. Ben sözelciydim ya da kırk kere sen sözelcisin dediler bana.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Hocam lafini kaldiralim
    a:Yuksek kaldirac+ egzotik enstruman ise ornek : CC 200 ADX yuksek deger yanina 2 adet farkli Indi
    kisa vadeli grafik[max 5 dakika]
    vur ve kac
    b:Dusuk kaldirac az risk : coklu stoch ekranda bulunmasi gerekir

Cizgileri cektigin grafigin altina coklu stoch ekleyip deneyebilirsin yanilma ihtimalini minimize edecektir hatta 3 ardisik kapanis ile yanilma olacaksa buna bile engel olucaktir
    Zamanım olmadığından ekran izleyemiyorum. Benim beş altı ay sürüyor hisseden kaçmam. BİST'te aralık ayının güzel geçeceğine dair bir hayalim var. Bütün hayalim bu hayal üzerine.

Günaydın... Consessensor Hoca'mla varlığından haberdar olduğum DJI Weekend artıda: https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street Bilmiyorum, beni okuyor musun? Sana selam ve sevgiler. İnşallah afiyet üzeresindir.

Hayat klasik... Kansere yakalandığını öğrendim gencecik bir arkadaşımın. Yanına gittim. "Bir yandan maaş bir yandan özel ders. Başımı kaşıyacak vaktim yoktu, çok para kazanıyordum. Gerçi yaşadıklarımdan aldığım ders çok klasik olacak, ama şimdi geldiğim noktada geriye dönüp bakıyorum da keşke yaşamaya zaman ayırsaymışım diyorum."

Size dendiğini düşünün şu sözün: "Maalesef!.. Bir tümör oluşumu söz konusu!"

Dışarı çıkarsınız. Akıp giden yaşama bakarsınız; trafiğe, kuş sesleri gibi korna seslerine, tıklım tıklım kafeteryalara, bulutlara, masmavi gökyüzüne... İçinizden bağırırsınız, yaşınız henüz otuz ikiyse: "Neden ben!.."

8. Rabbım sifa versin. Zor bi durum hakikaten hayatı iskaliyoruz

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

Sayfa 971/1020 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •