Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
Endeks +%1 de bizim soytarı -%1.5 da.
Iyiki endeks artıda yoksa bitmiştik.
İmtis mektup yazmasın da kim yazsın. Euro ile Maaş alan beyler bizim paramızla keyif Sürüyor.
Türk lirası dolara karşı 2021 de %38 değer kaybetti, Turkcell ise %55 !

Euro ile maaş alıp o koltukları işgal edenlere duyulan güvensizlik yüzünden Turkcell hisseleri liradan bile daha fazla darbe yemiş durumda. Bu arada ki fark bu beylere yazar. Şirket karlılık, müşteri kazanımı vs her alanda büyürken piyasa değerlemesi çöp fiyatlarda işlem görüyor ise bunun sorumluları kişiler değildir elbette. Varlık fonuna duyulan güvensizliktir. Bu güvende liyakatli, tarafsız ve siyasi ayağı olmayan kişileri üst yönetime atamakla olur.

Turkcell yönetim kuruluna bakıyoruz; https://m.turkcell.com.tr/tr/hakkimi...rumsal-yonetim

Hepsi de siyasi atama. Biri damadın arkadaşı diğeri anadolu ajansı eski genel müdürü diğeri vasat bir mühendis öte ki bilmem ne..

Turkcell gibi bölgesel dev bir şirketin yönetim kurulunda bir tane bile rüştünü ispat etmiş işinin ehli marka isim yok. Yazık ya

IMTIS tabi kazan kaldırır, adamlar da bizler gibi para bağlamış. Üstelik yüzlerce milyon dolar bağlamış ve sabun gibi eriyorlar. Bizim sesimizi duyurabileceğimiz imkanımız yok, bizleri ciddiye alan zaten hiç yok. Imtıs'in yazdığı mektubu bile reddeden bu zihniyet bizi hiç ciddiye alır mı ?

Hakkım haram zehir zıkkım olsun. Tepkim çok büyük.