Sayfa 177/1001 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Veeee Aselsan tavan.....Bistin eski jonu geri dondu galiba..... yakin gunlerde buyuk bir ihracat haberi gelebilir.
    Yok geçen gelen Araplarla ilgili dedikodu çıktı

SPOT kapanış,

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku

Not aldım

Pala adamdır adam. Ne dersek onu yapar.
    Gördün mü, bisttin pili hiçbir zaman bitmiyor şarj edip jetonları yine sürüyorlar makinaya
    Düşmüyen tl bazlı endekis icat edildi, yılanoğlu bazlı düşebilir o konuda sıkıntı yok, herkes memnun halinden. devam ke
    Hamdım Piştim Yandım

4. hamdolsun bugun de dünyanın en çok deger kaybeden para birimi, unvanımızı kimseye kaptırmadık.

5. sen mi veriyon odunu boşkuş?
    bu yılanoğlu ne yapiyi? asdasdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    toaso long açtım, çünkü herkes short kollama güdüsüyle bakıyo toaso chartına..

karşıt yatırımcıyım derdi kentuf, en makbul iki indikatör rsi-macd-stoch. neyse, o indikatörler al verdiğinde, satış için fırsat kollamaya başlamak şeklinde.. bu mantıkla longladım toaso 80-81 arası maliyetle
    Ben de bugün tofaş şorta başladım bakalım..bu kurlar ile yurt içi araç satışı git gide daralır..ihracat ise fiyatın içindedir diye düşünüyorum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gördün mü, bisttin pili hiçbir zaman bitmiyor şarj edip jetonları yine sürüyorlar makinaya
    Düşmüyen tl bazlı endekis icat edildi, yılanoğlu bazlı düşebilir o konuda sıkıntı yok, herkes memnun halinden. devam ke
    Teminatı güçlendir levyeleri her coşkuda bir iki bir iki vuralım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Allah teala yardım etsin herkese
    Hayat pahalılığı Geçinememek ön büyük bela

Sayfa 177/1001 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •