Sayfa 817/1002 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Acele edip erken sattim.
    Persembe son aldigim 17 k lik gurup kaldi artik yarin onunla avunacam.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kur +4,8
    Nasdag +2

Yarın yabancı fonlar getiri rekoruna yaklaşacaklar.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Tam emin değilim ama dediğiniz konu ile ilgili tebliğde şöyle bir madde var;

"YATIRIM FONLARINA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ (III-52.1)

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Portföy Sınırlamalarına İlişkin Esaslar Fon portföyüne alınacak varlıklar ve ihraççılarına ilişkin sınırlamalar MADDE 17

5 - Fon toplam değerinin en fazla %10’u, 12 aydan uzun vadeli olmamak şartıyla, bankalar nezdinde açılan mevduat/katılma hesaplarında ve mevduat sertifikalarında değerlendirilebilir. Ancak tek bir bankada değerlendirilebilecek tutar fon toplam değerinin %3’ünü aşamaz. Katılım fonlarında bu fıkranın birinci cümlesinde belirtilen oran %25, ikinci cümlesinde belirtilen oran ise %10 olarak uygulanır."
    tek tek hangi föna kertiği margarinleyeceksek , o fönün '' güncel '' yani yepisyeni izahnemesünü inceleyip , bir tereddütümüz var ise de , o fön yöneticisi ile bir şekilde iletişim araçları ile ( sabit telefon , mobil telefon , elektronik posta {mağil }, teleks , faks , telgraf , güvercin ) görüş alışverişinde bulunabilmek gerekir...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben elektrikli araç, yarı iletken ve blockchain sektör ve şirketlerine güveniyorum.
    Yarı İletken değişken fonu en yakın değişkene bu ay %10 fark attı.

Vadem ömür boyu.

Dalgalanmaları hiç umursamıyorum.

O yüzden fırsat buldukça ilave ediyorum.

Satmaya da hiç niyetim yok.
    esas turpun büyüklerinden biri de white portföyün yeni çıkan fönü... aslında fönün kurgu mantığı yapısı itibari ile adı yıkıcı teknolojiler olması gerekirken spk-i sani hazretlerinden o isme izin çıkmamış...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben elektrikli araç, yarı iletken ve blockchain sektör ve şirketlerine güveniyorum.
    Yarı İletken değişken fonu en yakın değişkene bu ay %10 fark attı.

Vadem ömür boyu.

Dalgalanmaları hiç umursamıyorum.

O yüzden fırsat buldukça ilave ediyorum.

Satmaya da hiç niyetim yok.
    Diğerlerini almıştım. Ama Elektrikli araç ıpj tavsiye edermisin. Teslanın durumu malum.

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    esas turpun büyüklerinden biri de white portföyün yeni çıkan fönü... aslında fönün kurgu mantığı yapısı itibari ile adı yıkıcı teknolojiler olması gerekirken spk-i sani hazretlerinden o isme izin çıkmamış...
    Yazdıklarından bilgileniyoruz ama şu fon isimlerini daha anlaşılır yazsan

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yazdıklarından bilgileniyoruz ama şu fon isimlerini daha anlaşılır yazsan
    Ak Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Değişken Fonu - DTZ

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/DTZ

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Diğerlerini almıştım. Ama Elektrikli araç ıpj tavsiye edermisin. Teslanın durumu malum.
    Sırf araç değil, pil teknolojiside çok önemli.
    Benim en eski fonlarımdandır.
    Ne zaman takviye ettiysem üzmedi beni.

Ama şu anda uzaya çıkmış fiyatıyla geri çekilmeler yaşanması da olası.
    Fakat vade uzunsa üzmez diye düşünürüm.

Şu anda tek derdim dolar kuru.Ne yapacağını kestirsem yeni takviyelerde daha rahat karar vereceğim.

8. DTZ'de güzel ama, ak portföyün tüm hisselere eşit yatırım yapma şeklini sevmiyorum.
    Bu fonda öyle, 45 sabit hisse var, hepsi eşit oranda.
    Esneklik yok

"Ak Portföy Dönüştürücü Teknolojiler Değişken Fonu........................dünyayı dönüştüren alanlarda faaliyet gösteren seçilmiş 45 teknoloji şirketine yaklaşık olarak eşit ağırlıklı yatırım yapmanızı sağlar."

Sayfa 817/1002 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •