Sayfa 150/805 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Dünkü gibi olacak ise biri de bende aldım diye göndermeli, götatanın hisselerini
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    O konu gerçekten muallak. %36 yeniden degerleme deniyor, yeniden degerleme yapanlara bi nevi teşvikler-vergi indirimleride var ama kimse kesin olarak bizim arsa, arazi, bina vs. ler yeniden degerlenecek, özkaynaklar artacak diyemiyor....
    Üstadım ya bu sene sonuna kadar ÜFE'ye göre yapıp daha yüksek oranda değerleme yapıp arada çıkan değerleme fonu üzerinden %2 vergi (sonuçta amortisman gideri artacak (nakit giriş çıkışı olmayan işlem) karı azaltacak vergi düşecek, muhtemelen yapmazlar.

Ya da önümüzdeki 1. çeyrek de enflasyon muhasebesini yeniden değerleme oranına göre ücretsiz yapacaklar, aynı zamanda 2022 yılı içinde de %2 vergi ile de yapabilirler ÜFE ye göre (üfe oranları yeniden değerlemeden daha fazla dolayısıyla çok daha fazla avantaj veriyor, vergi de çok tabi ) ama 1. dönemde zorunlu olarak -ki enflasyona bakılırsa zorunlu olacak gibi- uygulanacak ve özsermaye altında değerleme fonunda duracak 2004 de yapıldı ve orada duruyor çoğu şirkette, dolayısıyla özsermaye artışıda yapacak bu işlem.
    Kaba taslak böyle biliyorum, önümüzdeki dönem daha da netleşir bence, bilgim dahilinde yazdım yanlışlarda olabilir belki.

Selamlar herkese...

3. oo poorandrich üstad nerelerdesin? hoş geldin.

4.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    oo poorandrich üstad nerelerdesin? hoş geldin.
    sağolasın üstad, arka planda okumaya devam, hoşbuldum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by poorandrich Yazıyı Oku
    Üstadım ya bu sene sonuna kadar ÜFE'ye göre yapıp daha yüksek oranda değerleme yapıp arada çıkan değerleme fonu üzerinden %2 vergi (sonuçta amortisman gideri artacak (nakit giriş çıkışı olmayan işlem) karı azaltacak vergi düşecek, muhtemelen yapmazlar.

Ya da önümüzdeki 1. çeyrek de enflasyon muhasebesini yeniden değerleme oranına göre ücretsiz yapacaklar, aynı zamanda 2022 yılı içinde de %2 vergi ile de yapabilirler ÜFE ye göre (üfe oranları yeniden değerlemeden daha fazla dolayısıyla çok daha fazla avantaj veriyor, vergi de çok tabi ) ama 1. dönemde zorunlu olarak -ki enflasyona bakılırsa zorunlu olacak gibi- uygulanacak ve özsermaye altında değerleme fonunda duracak 2004 de yapıldı ve orada duruyor çoğu şirkette, dolayısıyla özsermaye artışıda yapacak bu işlem.
    Kaba taslak böyle biliyorum, önümüzdeki dönem daha da netleşir bence, bilgim dahilinde yazdım yanlışlarda olabilir belki.

Selamlar herkese...
    Eyvallah ortak. Seni görmek güzel topikde, inşallah işlerin istediğin gibi olur, senide görmek isteriz giden trende, gitmeyen trenin makinisti ölsün diyorum sadece...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Dünkü gibi olacak ise biri de bende aldım diye göndermeli, götatanın hisselerini
    Tahtada hacim yok, 500bin lotu kim alır, yine kayunbubasına yalakalık yapmıştır ibiş....

7. Eeee haci murat kime satti haberi Nerde ??? Satis haberini kullanip satis getirdiniz ben almadim kim aldi o kadar lotu ?? Her aciklama her bildirim zamanlamasi falso . Bakalim ne zaman aliciyi aciklayacaklar .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Maxi yedin bitirdin damadı. %0.0000000 payı kaldı, tekfenle tüm baglarını kopardı adam.....

Sayfa 150/805 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •