Dünkü gibi olacak ise biri de bende aldım diye göndermeli, götatanın hisselerini
Dünkü gibi olacak ise biri de bende aldım diye göndermeli, götatanın hisselerini
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Üstadım ya bu sene sonuna kadar ÜFE'ye göre yapıp daha yüksek oranda değerleme yapıp arada çıkan değerleme fonu üzerinden %2 vergi (sonuçta amortisman gideri artacak (nakit giriş çıkışı olmayan işlem) karı azaltacak vergi düşecek, muhtemelen yapmazlar.
Ya da önümüzdeki 1. çeyrek de enflasyon muhasebesini yeniden değerleme oranına göre ücretsiz yapacaklar, aynı zamanda 2022 yılı içinde de %2 vergi ile de yapabilirler ÜFE ye göre (üfe oranları yeniden değerlemeden daha fazla dolayısıyla çok daha fazla avantaj veriyor, vergi de çok tabi) ama 1. dönemde zorunlu olarak -ki enflasyona bakılırsa zorunlu olacak gibi- uygulanacak ve özsermaye altında değerleme fonunda duracak 2004 de yapıldı ve orada duruyor çoğu şirkette, dolayısıyla özsermaye artışıda yapacak bu işlem.
Kaba taslak böyle biliyorum, önümüzdeki dönem daha da netleşir bence, bilgim dahilinde yazdım yanlışlarda olabilir belki.
Selamlar herkese...
oo poorandrich üstad nerelerdesin? hoş geldin.
Eeee haci murat kime satti haberi Nerde ??? Satis haberini kullanip satis getirdiniz ben almadim kim aldi o kadar lotu ?? Her aciklama her bildirim zamanlamasi falso . Bakalim ne zaman aliciyi aciklayacaklar .
Maxi yedin bitirdin damadı. %0.0000000 payı kaldı, tekfenle tüm baglarını kopardı adam.....![]()
Yer İmleri