Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Uzun adam geldiğinde,
    bizim topraklarımız, fabrikalarımız, paralarımız onların ellerinde Kur'an vardı.
    Kur'anı verip bizi uyuttular;
    gözlerimizi açtığımızda Kur'an bizim elimizde,
    topraklarımız, fabrikalarımız ve paralarımız onlardaydı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. AKP bir koalisyondur. Bankalara bir hücum; BİST in çökmesini; halkı meydanlara çekecek bir hareket falan ortaya çıkması beklenmemeli.

3. Ekonomide stabilite için herkesin hemfikir olduğu tek şey: GÜVEN...

Bir Hükümet, kendi para birimi Allahın her günü yaptığı adeta kampanyalarla PUL ETMEYE Çalışmaz.

Bir Hükümet, dolar alan "terörist" deyip parasını yerel para birimine güvenmeyip dolarda tutanların servetlerini katlamaları için BİLİNÇLİ OLARAK halkının alım gücünü çöp seviyesine düşürüp en üst düzeyden elinden geleni yapmaz.

Böyle bir ekonomi yönetim biçimine (birkaç yönetim kurullarından aldıkları maaş uğruna) yol veren-sessiz kalan makamlardaki liyakatsiz kişilerden zamanı geldiğinde mutlak ABD deki canlı mahkemeler gibi günlerce hesap sorulmalıdır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. İşin kötüsü şu. Ben daha bu ülkede emtia fiyatlarının azaldığını görmedim. Araç ve emlak sektöründe patlama var ama bu fiyatlar en kötü yerinde sayar, asla u-cuz-la-maz,
    Ben de 4 gün önce arabamı sattım ve şu an 20 bin lira daha koyup bana geri satacaklarını da biliyorum. Enflasyon düşecek ve emtia fiyatları da gerileyecek diye bekleyen çokça insan var. Enflasyon düşecek dedikleri şey şu, markette uçmuş fiyatlar aynı kalacak, emtia fiyatları aynı kalacak, bunlar bir süre zamlanmayacak, senin gelirini de ıkına ıkına teşvikle şunla bunla yükseltmeye çalışacağız, yani seni o fiyatlara yaklaştıracağız
    o yüzden herkes malına sahip çıksın, ben aracımı sattım ve pişmanım, oradan gelen parayla şu an hemen yeni bir araç almayı düşünüyorum, galiba böyle böyle akıllanacağız

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    İşin kötüsü şu. Ben daha bu ülkede emtia fiyatlarının azaldığını görmedim. Araç ve emlak sektöründe patlama var ama bu fiyatlar en kötü yerinde sayar, asla u-cuz-la-maz,
    Ben de 4 gün önce arabamı sattım ve şu an 20 bin lira daha koyup bana geri satacaklarını da biliyorum. Enflasyon düşecek ve emtia fiyatları da gerileyecek diye bekleyen çokça insan var. Enflasyon düşecek dedikleri şey şu, markette uçmuş fiyatlar aynı kalacak, emtia fiyatları aynı kalacak, bunlar bir süre zamlanmayacak, senin gelirini de ıkına ıkına teşvikle şunla bunla yükseltmeye çalışacağız, yani seni o fiyatlara yaklaştıracağız
    o yüzden herkes malına sahip çıksın, ben aracımı sattım ve pişmanım, oradan gelen parayla şu an hemen yeni bir araç almayı düşünüyorum, galiba böyle böyle akıllanacağız

hacizden satılan menkul ve gayrimenkul takibi yapın.
    önümüzdeki günlerde çok olacak.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. Yunan galip gelseydi diyen zihniyetin öğrencileri görev başında

8. ISCTR 0.49 dolara gerilemiş.

ekim 2010 yılında 4.90 dolardı.

yaparsa akp yapar.

Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •