Sayfa 84/1004 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

TCMB:
    - Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB:
    - Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir
    Merkez Bankası en son doğrudan satım yönde müdahaleyi 23.01.2014 tarihinde yapmıştı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB:
    Müdahaleye rağmen kur artışı devam ederse sıkıntı büyür.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    MB dovize mudahale ediyor matriksten geçti.mal bunlar mal.15 in yolu açılacak gerzekler
    10 kişi karına tecavüz ederken tek başına 20 metre öteden leeeeyn yapmayın gelrisem hepinizin anasını fln gibi geldi birden

Yüksek kur, yüksek faiz nihai sonuç
    Maalesef.

Ben 13.5 üzerinden Üniversitede ki çocuğun harçlığı için bir miktar sattım...Ben sattıktan sonra pehlivan piyasaya çıkmış...Bankalardan elde edilen fazla zorunlu karşılıkları satarak eksi bakiyeyi daha aşağı çekmeye çalışıyorlar gibi duruyor....Bu günü kurtarsalar bile yarın çok daha tehlikeli olur...Karşı taraf senin elinde ne olduğunu çooook çok iyi biliyor...Sen açık elle oynamaya devam et....

7. Zaten hergun mudahale ediyodunuz. Yeni olan ne var[emoji2]
    TCMB:
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Müdahele tutarını akşama doğru veya yarın öğrenebiliriz diyor bloomberght’deki yorumcu

Sayfa 84/1004 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •