Originally Posted by Webster Tsklr kardesim Ins tavani aliriz Kazanciniz daim olsun Ben tavan aldim sayilir Dun eksi 2 den almistim
Originally Posted by Webster Valla fuatim yazmadim ama bugun 100 er k Ijb Ijc Afs Yay ilave Tcd aldim Aynı hareketleri yapıyorum. Görelim bakalım cbetlik bende mi foçabeyinde mi. Herhalde benim hesaba cuma geçer
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by Webster Myfinans pasam degiskenlerde stopaj sifir ya 31 araliktan sonra bozsaktami sifir Maalesef değişkenlerin tümünde stopaj var Stopajsız fonları 31 Aralıktan sonrada satsanız stopaj sıfır
Genco totosu cok oynadi 95.1 de verdim ben dikkali ol sen de
Originally Posted by Fuat Soylu Aynı hareketleri yapıyorum. Görelim bakalım cbetlik bende mi foçabeyinde mi. Herhalde benim hesaba cuma geçer Simdi alsanda cuma yarin alsanda...al fuatim al Dogacak boncugunuza kalir en cok 😀 Gecen benim kiz diyor baba sen olunce bu ev kimin olacak 😀
Originally Posted by myfinans Maalesef değişkenlerin tümünde stopaj var Stopajsız fonları 31 Aralıktan sonrada satsanız stopaj sıfır Ustad stopaj indirimi gelmedimi bu degiskenlere 31 aralika kadar
Originally Posted by Webster Ustad stopaj indirimi gelmedimi bu degiskenlere 31 aralika kadar Canini yerim yapma
Bu aes ya beni batiracak ya merso alacak bana Simdi baktim uc farkli bankadan toplamda yarim milyona yakin almisim 😀😀😀 Isin garibi 40k kardayim bu dususe ragmen Dolar etkisi
Forum Rules
Yer İmleri