BIST bugün olumlu görünüyor, yükselme isteğinde. Ancak abd tarafı düşme görüntüsünde. abd kırmızıları yakarsa bizim bankaları obez beyinli batılı yabancılar zararına satmaya başlar.

Sanırım bugün dalgalı olur ancak yeşil kapama ihtimalimiz yüksek. Direk yüksek yeşil açtığımızdan şu an pozisyonsuzum. Fırsat kollayacağım ve aynı taktik devam.

TCMB ile bankaların toplantısı var. Oradan hise piyasasını olumlu etkileyecek haber çıkarsa bugünlük abd düşsede onu takmaz BIST de alım hızlandırırlar. Ne sonuç çıkacak bilmem ama tahminen TCMB başganı şu ara bankacıların elini ayağını öpüyordur "yapmayın, etmeyin, ayağınıza halı olayım" (şaka tabi tayyipin adamları yapmaz öyle şeyler. Bi 4 bakan zarrabın her yerini para karşılığı öpmüştü, tayyip putin ve trumpa akşam sabah bizi öptürüyordu ama o devir geçti)

Bol şans.