Sayfa 86/142 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

1. İsler iyi gibi fiyatlama kotu;)
    Ytd syg

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    İsler iyi gibi fiyatlama kotu;)
    Ytd syg
    Resmen gevendelik ediyor.
    Sabah sabah 12 tl ye bi tarama yaptı. Kaç lot yukarda var diye. Sonra sildi. Aşağıya gene 11 tl ye 100 bin yazmış. Böyle mal alamazsın. 100 bin lot neki?
    Millet altın fonundan parayı götürdü. Soruyorlar çok yükseldi ne yapalım diye? Satmayın durun diyorum. aktif büyüklük takibe devam

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Resmen gevendelik ediyor.
    Sabah sabah 12 tl ye bi tarama yaptı. Kaç lot yukarda var diye. Sonra sildi. Aşağıya gene 11 tl ye 100 bin yazmış. Böyle mal alamazsın. 100 bin lot neki?
    Millet altın fonundan parayı götürdü. Soruyorlar çok yükseldi ne yapalım diye? Satmayın durun diyorum. aktif büyüklük takibe devam
    Ortak finans ve sigorta sektörü yüzde 19 azalmış...acaba akgrt ansgrt ray sigorta gibi şirketler etkilenirler,bizde bu kadar küçülmus olabilir miyiz ? Diğer sigorta şirketleri etkilendi zaten de acaba besler ayrisabilir mi ?

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak finans ve sigorta sektörü yüzde 19 azalmış...acaba akgrt ansgrt ray sigorta gibi şirketler etkilenirler,bizde bu kadar küçülmus olabilir miyiz ? Diğer sigorta şirketleri etkilendi zaten de acaba besler ayrisabilir mi ?

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Besleri zaten sigorta şirketlerinden ayrı tutuyorum ortak. Bir bankadan daha güçlüsü ve temettücü.
    Bundan sonra aktif büyüklüğümüz geometrik olarak artacaktır. Sigortacıların topladıkları primlerde fakat riskleri çok fazla ve giderleri yüksek. Egm den görüyoruzki istediğimiz aktif katılım tam olmasada aktif büyüklüğümüz dehşet artıyor.

Gün gelecek her ay 20 bin 30 bin katılımcı gelecek.
    Anhyt 98 yılında kurulnuş bir şirket. Bes portföyü 2019 yılında 17.6 milyar tl iken 2021 19 kasımda 38.5 milyar tl.
    1 pay 21 senede oldu. Ama diğer 1 pay 2 senede!
    Bunu grafiğe dökerseniz gelecek gözükür.

12 de tutunaydı iyiydi
    Gedik güzel aldı. Bırakınca bastılar gömlekciler. Yada gitmesine izin vermediler.

Egm verileri yayınlamayı kesti mi ne?
    Yarın 2. Cuma olacak hala 26 kasım yayınlanmadı. Engellettiniz mi ulen, egm.org u keşfettik diye?
    12 tl yi geçtin , 12.35 tl ye çıktın, abidik gubidikler nereye gittiler, dolarda aldı başını gitti, altında, bari kağıdı rezil etmeyin nette 10 20 bin lotla pislik yapmayı bırakın.
    1 anhyt= 1 euro olmalı.
    Oraya getir, milletten lot alırsın.
    Ha ucuzda biçtim fiyatı. Sermaye 430 milyon . Anhyt 430 milyon euro piyasa değeri ne ki?
    En az 1 milyar euro fiyatta olmalısın. Bilmem belki ederin gelecekte 10 milyar euro da eder.

8.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Egm verileri yayınlamayı kesti mi ne?
    Yarın 2. Cuma olacak hala 26 kasım yayınlanmadı. Engellettiniz mi ulen, egm.org u keşfettik diye?
    12 tl yi geçtin , 12.35 tl ye çıktın, abidik gubidikler nereye gittiler, dolarda aldı başını gitti, altında, bari kağıdı rezil etmeyin nette 10 20 bin lotla pislik yapmayı bırakın.
    1 anhyt= 1 euro olmalı.
    Oraya getir, milletten lot alırsın.
    Ha ucuzda biçtim fiyatı. Sermaye 430 milyon . Anhyt 430 milyon euro piyasa değeri ne ki?
    En az 1 milyar euro fiyatta olmalısın. Bilmem belki ederin gelecekte 10 milyar euro da eder.
    Dis ulkelere de acilmasi uzak bir hayal mi?

Sayfa 86/142 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •