Sayfa 170/1004 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK binasına alınmadı.

TÜİK in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine randevu vermeyen TÜİK e gitti. Kılıçdaroğlu ve CHP yetkililerinin gittiği TÜİK, kapılarını açmadı. Kılıçdaroğlu, Bu tablo Türkiye nin nereye geldiğini göstermek için önemli bir tablo. dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...diyor-6805174/

Iktidara geldiginde, kimsenin isine son vermeyiz diyorsun.

Eger gelirsen bu TUIK personeline dokunmayacakmisin.?

Odacisina kadar hayatlarini karartmazsam namerdim.

13,75’e gevşedi.

3. TUİK madde sepetini indirdim hızlıca bakıyorum, otomobile %6.3 zam görünüyor. En az %27 dediler TV de..

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...sim-2021-37389

Egea Sedan Ekim'de 167.900 TL imiş, Fiat ın sitesinden listeye baktım, 223.900 olmuş..
    https://otomobil.fiat.com.tr/otomobil-fiyat-listesi

Beyaz peynir 32 TL görünüyor, Buğday Unu 6.63 TL, Süt 7 TL, mesela tuvalet kağıdı nasıl hesaplamışlar bilmiyorum ama 1.89 TL geçen ay 1.82 imiş geçen yıl da 1.41 miş.

Bir de şöyle bir dipnot var; (3) Tüketici fiyat endeksi hesaplamaları madde çeşidi düzeyinde başlamakta, madde fiyatları endeks hesaplamalarında kullanılmamaktadır.

Yani bu fiyatlar dip fiyatlar olabilir, var öyle peynirler, yağlar v.s. de, ortalama olması lazım, şehir şehir ayrı olması lazım, işin içinden çıkılacak gibi değil çünkü bir de bunların daha ağırlık muhabbeti var.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK binasına alınmadı.

TÜİK in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine randevu vermeyen TÜİK e gitti. Kılıçdaroğlu ve CHP yetkililerinin gittiği TÜİK, kapılarını açmadı. Kılıçdaroğlu, Bu tablo Türkiye nin nereye geldiğini göstermek için önemli bir tablo. dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...diyor-6805174/

Iktidara geldiginde, kimsenin isine son vermeyiz diyorsun.

Eger gelirsen bu TUIK personeline dokunmayacakmisin.?

Odacisina kadar hayatlarini karartmazsam namerdim.
    Gördünüz mü ben neden eşeğe kafayı takmışım ? nasıl takmayayım. Eşeğin gözünü seveyim.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bide diyorlarmı Avrupa ihracatınızı durduruyoruz diye,derler,derler,herşey beklenmeli,adamı zaten boş yere tutuyorlar içeride,üstelik zamanında onları destekledi,valla bir acayip ülke oduk bu iktidar zamanında,hak,hukuk adalet yok oldu,adı üstünde kalkınma,ama kalkınmayan konumuna düştüler.
    Çok mu korktun forumun hızlı -Atatürkçü-sü refaba?

Mesela Ermeni Soykırımı olmadığı ile ilgili kararları da var aynı mahkemenin ama kimin .ikinde?

Bu arada KK bu kez Şeritındaki rezıdınsa gitmemiş büyükelçi genel merkeze gelmiş...

İşte başkan işte parti... )))

6. Tüm muhalefet kanalları ( bildiğim 3 kanal ) adeta seçimde halk muhalefete oy vermesin , yanlışlıkla bile iktidara gelmeyelim diye çaba sarf ediyor. Millet ekmek derdinde, geçim derdinde ; bunlar yatıp kalkıp kişilerle uğraşıyorlar. Yok nebati, yok kristal felan....

Yahu hergün bir muhalif lideri çıkarın iktidara geldiklerinde tek tek tarih tarih hangi kurumda ne yapacaklarını açıklasın. Örnek ; geldiğimizde tüm bakanlıklarda kimlerin bakan, gn. müdür, daire başkanı olacağını planladık. Hangi bakanlıkta kimin hangi suçları işlediğini gün gün bildiğimizden tüm suçluları bir haftada kaçmalarına fırsat vermeden toplayacağız. Tüm mahkemelere ilk 3 günde hangi hakimlerin atanacağını belirledik. Yani kimin nerede ne iş yapacağı planlandı, sadece bizi sandıkta iktidara getirmek kaldı.

Bakın bakalım bu halk sizi nasıl destekliyor....

7. Bankada makas halen düzelmedi. Bu sayede doları satamıyorum. Yoksa içim eriyor devletime destek olamıyorum. Ne işi var doların bende kardeşim. Markette dolarla mı alışveriş yapılıyor. Aaaaa markette dolara endeksli etiketler varmış, ben de sanıyorum ki TL. olarak alıyorum. Kafam karışık. Üzgünüm. Son 3 ayda dolar bazında varlıklarım 60 bin dolar erimiş. Hemi de benim gibi eşek alıp- satan adamın durumu buysa ....... yatırım tavsiyesi değildir.

8. iktidara geldiklerinde adalet personelinin en az yarısını yargılayamayacaklarsa iktidara hiç gelmesinler

savcı veya hakim iktidardan çekiniyorsa kolayı var istifa edip avukatlık yapacak aksi halde teşekkül var demektir..

Sayfa 170/1004 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •