Originally Posted by
sindoma53
Bu iş şahap ve nebati işi değil ,
Bu iş tamamen biat etmekle alakalı,
Dün Lütfü bey gönderiyor , Naci bey alındı , bir tanesi çıkıp ben bu şekilde görevden alınmamı kabul etmiyorum diyerek partisinden neden istifa etmez .Çıkın basın önünde açıklama yapın , nedir bu biat etme Allahtan başka kimseye biat etmeyin .Hala orada oturuyorlar yazık.
Mevcut iktidarın elinde kalan tek arguman şuan istihdam. Tüm bunları üretim ve istihdamı arttıracağım diye yapıyor ve seçmen kitlesi de şuan işsiz kalmadığı sürece reis doğru yapıyor diye düşünür. Kim olduğu belli olmayan sanal bir faiz işbirlikçisi dış ve iç güçler ile savaş halinde olduklarını düşünüyorlar.
Yalnız şu konuda iktidarı takdir ediyorum müthiş iyi propaganda yapıyorlar bu konuda. Karşısında da marketlerdeki temel gıdaları arttırmayından öteye gidemeyen bir muhalefet partisi var. Sanki marketçi zararına mal satsa ülkenin ekonomisi düzelecek.
Durum böyle olunca dolar 17-18 de olsa planlarından vazgeçmezler. Bu konuyu durduracak tek konu işsizliğin artması. Kağıt üzerinde tuik ayarlar artmaz ancak fiili durum daha önemli.
Ben hükümetten asgari ücrete iyi bir zam oranı, işten çıkarmaların yasaklanması, işveren teşvikleri vb bütçeyi iyice bozacak aksiyonlar bekliyorum. Ama bunun için de harıl harıl para basan MB var şuan.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri