Sayfa 196/1004 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Perihan Tantuğ
    @perihantantug
    ·
    4 Std.
    Kırk yılın başı endeks bir şov yapacaktı ama assolist gibi mikrofunu eline alan DOLAR/TL oldu. Endeks yine gölgede kaldı.

Perihan Tantuğ
    @perihantantug
    ·
    5 Std.
    TCMB muhtemelen kurun 14 Lira seviyesi üzerine gitmesini müdahale yoluyla engellemeye çalışıyor. Fakat TCMB sattıkça talep geliyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Perihan Tantuğ
    @perihantantug
    ·
    4 Std.
    Kırk yılın başı endeks bir şov yapacaktı ama assolist gibi mikrofunu eline alan DOLAR/TL oldu. Endeks yine gölgede kaldı.
    benim dediğim hanfendinin kanalında mı o da ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    benim dediğim hanfendinin kanalında mı o da ?
    Sana gönderme yapmış.!!
    Puroyu fazla kaçırınca.!!
    Putra şekeri etkisi yapyor diye yazmış.!!
    Ne de olsa hanımefendi.!!
    Feminist.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Beni ürküten şey grafiğin başı ile sonu arasındaki benzerlik. 2018 Ağustos kur krizinin bir tekrarı ihtimali. Kimine göre 2018 tepesi burası ama grafik olmayabilir henüz 2018 Mayısında olabiliriz diyor. Bir şekilde Aralıkta pas geçerek, ya da 100 indirip tamam bitirdik artık diyerek bir süre yatay bir hareket 2018 de yaklaşık 3 ay sürmüştü, sağlandıktan sonra, bir şekilde kopuş hareketinin gelmesi. Allah korusun ne diyeyim olan yine bize oluyor.

Bilmiyorum İbrahim. Allah korusun inşallah böyle bir şey olmaz böyle bir benzerlik gerçekleşmez. Çünkü formasyon böyle diyor ben değil. Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, sadece beyin fırtınası içeren, acemice yapılmış, hayal ürünü çizimlerdir. Gerçeklikle yakından uzaktan alakası olmayıp sorumluluk kabul edilmemektedir.

Bence gereken yapılmalı ve faiz yine de arttırılmalıdır.

6. Öte yandan Tahvil faizi. FİNCAN KULP geliyor. Müdahale et diye bağırıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Beni ürküten şey grafiğin başı ile sonu arasındaki benzerlik. 2018 Ağustos kur krizinin bir tekrarı ihtimali. Kimine göre 2018 tepesi burası ama grafik olmayabilir henüz 2018 Mayısında olabiliriz diyor. Bir şekilde Aralıkta pas geçerek, ya da 100 indirip tamam bitirdik artık diyerek bir süre yatay bir hareket 2018 de yaklaşık 3 ay sürmüştü, sağlandıktan sonra, bir şekilde kopuş hareketinin gelmesi. Allah korusun ne diyeyim olan yine bize oluyor.

Sn Tospa Sizin grafa göre 2018 ağustosun şu andaki değeri ne görünüyor. Tşk

8. Öte yandan GARAN bazlı USDTRY. SOS, SOS, Merkez müdahale et diye bağıran bir diğer grafik.

Bu da tam tersi USD bazlı GARAN. Teknik analiz bilenler bu alçalan tepelerin ne anlama geldiğini bilir. Müdahale edin beni kurtarın buradan diyen başka bir grafik.

Velhasıl kelam. İşi daha fazla uzatmadan herkes sadece görevini yapmalı. Yoksa çok geç olacak. İnanıyorum ki bir yerde bu yanlıştan dönülecek. Dönülmeli aksi takdirde durum pek iç açıcı değil bence.

Sayfa 196/1004 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •