Originally Posted by
casual
lütfü bey yanlış yoldasınız, mutluluk sizin elinizde demeniz iyilik değil akıl vermektir. allaha şükür kendi aklım var.. siz türkiye de ve dünya da ilk defa bir mevduat bankası devlet tarafından zorla batırılıp en dar gelirli insanların konut birikimleri haksız-hukuksuz gasp edilirken ne yaptınız onu söyleyin..
bu anlamda pozitif yaptığınız herşey beni mutlu eder, aklımla mutlu olmaya ben başarabilirim.. sizin yardımınızla mutlu olursam insan oluruz , sizde bende.. ;)
Sn.casual ben ne yaptım biliyor musunuz, o tarihte Hava Harp okulu öğrencisi olarak derslerime çalışmaya ve sporcu olarak antrenman yapmaya devam ettim, benim elimden gelen birşey olsa zaten yapmış olurdum hiçbir zaman zalimin yanında olmadım, sırf bu olay özelinde yazmıyorum tüm hayatım böyle geçti,
Ama eğriye eğri doğruya doğru ben size özelden hatta kibarca itibar puanına kısaca yazarak bazı şeyleri geride bırakmak lazım dedim çünkü kendinizi üzüyorsunuz, varsa yapılacak birşey yapın tabi, ama yazdıklarınızda beni hiç hak etmediğim şekilde itham ettiğinizi düşünüyorum, sizce belki yoktur ama söylemlerinizi beni kırdı, bundan sonra size yazarken 2 kere düşünmek yerine yazı yazmamayı tercih edeceğim şimdiden söyleyeyim bu sizin için bir kayıp değil tabiki ama bilginiz olsun...
İyi günler, umarım aradığınız mutluluk sizi gelip bulur...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri