Sayfa 696/1024 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 15.15 15.25 civarı swap var..
    Düz Mevduata da 15 alabildim ben burgandan..

Swap malum belli bir değerin altına yapmıyorlar..

Mevduata aldığım oran da öyle 500 600K için değildi.

Haftaya bayram sonrası sanırım özel bankalar açık.
    Biraz daha kımıldayabilir faizler..

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Rekabet kurumu bireylerin aleyhine durumlara müdahale eder benim bildiğim, lehine olanlara değil Bankaları "bireylere karşı" korumak için mi müdahale edecekmiş...
    Türkiye'de kanunlar genel hukuk sisteminin üzerinde olabiliyor. Kanunları da yorumlamak ve açıklarından faydalanmak/açıklar tasarlamak bürokratik bir sanat.

Akla gelen bazı açıklar.

- Krediyi kullanan birey aleyhine zarar söz konusudur
    - Kamu zararı oluşturma potansiyeli vardır.
    - Daha detaylı ve özenli tasarlanmış farklı konstrüksiyonlar.

Peki bunlar bir sonuç verir mi?. Tabii ki mutlaka bir *sonuç* verir. Sonuçta havadaki uçakta bir şekilde aşağıya inecektir. Ama uçağın içinde pilotun kafasına balyozla vurmaya devam edersen ......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Akbank 3.10%
    Finansbank 4%
    İng (özel) 4.5%
    Burgan 4.75%
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. JonDowes

Malum dün köprüden once son çıkış mevduat faizlerini düzeltin yoksa biz çeşitli araçlarla müdahele edecez dendi.
    Bu bağlamda..

Sizin bankacılık bilginiz sağlam ve derin.

Ne yapabilirler..
    Ne gibi araçları var..
    Olası sonuçları ?

Bu konu bence tartışılmalı burada..

5. buraya üye olalı yaklaşık 4-5 yıl oluyor, çeşitli isimlerle yada sizin deyiminizle nick name... ilk geldiğimde jondowes e soracağım o kadar çok soru vardı ki.. soramadım. halada soramıyorum..

birşeyler herşeyi alıp götürüyor.. insan hayatı da böyle herşeye sahip oluyorsunuz, mutluluk olmadığında bakıyosunuz herşey boş..

6. lütfü bey yanlış yoldasınız, mutluluk sizin elinizde demeniz iyilik değil akıl vermektir. allaha şükür kendi aklım var.. siz türkiye de ve dünya da ilk defa bir mevduat bankası devlet tarafından zorla batırılıp en dar gelirli insanların konut birikimleri haksız-hukuksuz gasp edilirken ne yaptınız onu söyleyin..

bu anlamda pozitif yaptığınız herşey beni mutlu eder, aklımla mutlu olmaya ben başarabilirim.. sizin yardımınızla mutlu olursam insan oluruz , sizde bende.. ;)

7.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    lütfü bey yanlış yoldasınız, mutluluk sizin elinizde demeniz iyilik değil akıl vermektir. allaha şükür kendi aklım var.. siz türkiye de ve dünya da ilk defa bir mevduat bankası devlet tarafından zorla batırılıp en dar gelirli insanların konut birikimleri haksız-hukuksuz gasp edilirken ne yaptınız onu söyleyin..

bu anlamda pozitif yaptığınız herşey beni mutlu eder, aklımla mutlu olmaya ben başarabilirim.. sizin yardımınızla mutlu olursam insan oluruz , sizde bende.. ;)
    Sn.casual ben ne yaptım biliyor musunuz, o tarihte Hava Harp okulu öğrencisi olarak derslerime çalışmaya ve sporcu olarak antrenman yapmaya devam ettim, benim elimden gelen birşey olsa zaten yapmış olurdum hiçbir zaman zalimin yanında olmadım, sırf bu olay özelinde yazmıyorum tüm hayatım böyle geçti,

Ama eğriye eğri doğruya doğru ben size özelden hatta kibarca itibar puanına kısaca yazarak bazı şeyleri geride bırakmak lazım dedim çünkü kendinizi üzüyorsunuz, varsa yapılacak birşey yapın tabi, ama yazdıklarınızda beni hiç hak etmediğim şekilde itham ettiğinizi düşünüyorum, sizce belki yoktur ama söylemlerinizi beni kırdı, bundan sonra size yazarken 2 kere düşünmek yerine yazı yazmamayı tercih edeceğim şimdiden söyleyeyim bu sizin için bir kayıp değil tabiki ama bilginiz olsun...

İyi günler, umarım aradığınız mutluluk sizi gelip bulur...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Halk bankasi ve vakifi mi kastedetti acaba ayaginiz denk alin diye ..ozel bankalara her ortamda boyle para kazanmak yok dedi.
    adamlar kara kasina kara gozune mi aldi turk bankalarini ustelik kari disari bile cikaramiyor 1e aldigini 10 sene sonra baskasina 5 satiyor kari bu.
    serbest piyasada krediyi 1e verende kazaniyo 1.50 verende ona karis mevduata adam istedigi faizi verir sanane.

Sayfa 696/1024 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •