Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Yalancılıkta ve yalakalıkta bunlar kadar pervasızları gelmemiştir. Hepsi dipsiz...
    Buna benzer cümle okumuştum dün bir yerdeSöyleyen M.Sevigen, politikaya yıllarını vermiş Ülkeye hizmetleri olmuş boş gezenin bpş kalfası değil yani.Diyorki K:kılıçdaroğlu kadar yüzü kızarmadan yalan söyleyebilen daha bir kişiye rastlamadım.Eh ne diyelim.bazıları bakar görmez.Duyar duymazdan gelir.

2. Viop topiğinde ..yani bir bütün olarak XU030YVADE topiğinde ..Sayın thebigshort un 3 kısası ..Sayın Bozkurt un 1 uzunu ve Sayın Culpable in yarım yamalak yazılarından başka bir pozisyon görmedim ..ben mi göremiyorum yoksa -yok mu ?
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Viop topiğinde ..yani bir bütün olarak XU030YVADE topiğinde ..Sayın thebigshort un 3 kısası ..Sayın Bozkurt un 1 uzunu ve Sayın Culpable in yarım yamalak yazılarından başka bir pozisyon görmedim ..ben mi göremiyorum yoksa -yok mu ?
    XU030YVADE ..dışında her şey var ama

Yani , genel kültür olarak iyi de ..yeri bura değil sanki
    Hayat hoş gerisi boş

4. Mert abi durumlar çok denüşük, böyle bir fiyatlama beyinde şok etkisi yaptı.
    Bist tl bazlı ralli olurken aynı zamanda dolar bazlı euro bazlı ve gram altın bazlı dip yaptı, nasıl bir oyun içindeyiz çözemiyoruz...
    Bir taraf diyor ki yada beklentisi,
    Coinden çıkan dövizde çıkan bistte gelir, onlar gelene kadar şişirip malı ellerine verelim.
    diğer tarafta diyor ki,beklentisi
    Bist tl bazlı istediği kadar ralli yapsın, dollar bazlı, euro bazlı ve gram altın bazlı yeni dip yapınca o zaman dövizi bozdururuk ve 13 centten bistti aluruk diyo
    Sence nedir durum abi, hankisi olur
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mert abi durumlar çok denüşük, böyle bir fiyatlama beyinde şok etkisi yaptı.
    Bist tl bazlı ralli olurken aynı zamanda dolar bazlı euro bazlı ve gram altın bazlı dip yaptı, nasıl bir oyun içindeyiz çözemiyoruz...
    Seni 5 kat iyi anlıyorum ..kontrat sayı sıfırları saymıyorum bile

https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post5656314
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Buna benzer cümle okumuştum dün bir yerdeSöyleyen M.Sevigen, politikaya yıllarını vermiş Ülkeye hizmetleri olmuş boş gezenin bpş kalfası değil yani.Diyorki K:kılıçdaroğlu kadar yüzü kızarmadan yalan söyleyebilen daha bir kişiye rastlamadım.Eh ne diyelim.bazıları bakar görmez.Duyar duymazdan gelir.
    Ne hizmeti olmuş sevigenin
    Hizipçilikten başka
    Küçük olsun sevigenlerin baykalkarın olsun chp dimi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mert abi durumlar çok denüşük, böyle bir fiyatlama beyinde şok etkisi yaptı.
    Bir taraf diyor ki yada beklentisi,
    Coinden çıkan dövizde çıkan bistte gelir, onlar gelene kadar şişirip malı ellerine verelim.
    diğer tarafta diyor ki,beklentisi
    Bist tl bazlı istediği kadar ralli yapsın, dollar bazlı, euro bazlı ve gram altın bazlı yeni dip yapınca o zaman dövizi bozdururuk ve 13 centten bistti aluruk diyo
    Sence nedir durum abi, hankisi olur
    Ne diyim ?
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Viop topiğinde ..yani bir bütün olarak XU030YVADE topiğinde ..Sayın thebigshort un 3 kısası ..Sayın Bozkurt un 1 uzunu ve Sayın Culpable in yarım yamalak yazılarından başka bir pozisyon görmedim ..ben mi göremiyorum yoksa -yok mu ?
    Beni de yaz
    Yarım kıytırık sembolik bi short işte
    Belkim 2000 eksi gap yapar ne bileyim

Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •