Sayfa 217/1004 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2000'de çöken s&p500 indeksi eski zirvesini ancak 2008'de görmüştü. Sonra bildiğimiz o meşhur 2008'i crashi yaşanmış ve 2000'i tepeden alıp da yatırımlarını amorti eden yatırımcıları yeniden dibe göndermişti.

Aslında s&p500 de öyle aman aman güvenli bir indeks değil. Altı sırf ucuz borçla alınmış kağıt ile dolu.

Ben bu endeksi güvenli bulduğum için toplam hisse portföyümün önemli bir kısmını buraya koydum ama şu 2000-2008 arası tablo çok korkunç. (hisselerim toplam varlığımın 10%'u, bist+lse/nyse)

2008'de 2. kez görülen tepe yeniden ancak 2013'te görülüyor. Yani 2000'den 2013'e kadar kocaman bir sıfır var çoğu insan için.

Sonrasını biliyorsunuz. Şu an o tepe 3'e katladı. Buradan gelecek bir ağır crash'in düzeltmesi 10 yılı bulabilir.

ytd
    Karsilastirma yanlis

O zamanlar FED her halukarda para basip piyasayi kurtarma modunda degildi

Simdi en ufak sorunda krizde para basip kurtuluyorlar

"A lot of these individual investors learned about the lesson in the last bear market, which is, a bear market lasts three and a half weeks and the Fed will step in and bail everyone out."

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Zaten bende Türkiye için en az 70-80 euroyu dedimsenin listendede düzgün oteller 2 kişi fiyatı 17 ila 25.000 arasında diyor
    İçlerinde benim gittiğim otellerde var20.000 tl desek kişi başı 10.000 tl
    7 gün için yaklaşık günlük 95 euro
    Üstelikte %30 ila 50 arası erken rezervasyon indirimli
    Yani yazın gideyim desen 120ila 140 euro arası kişi başı
    Yani 18 ay taksit mantikli mi degilmi? Bence mantikli cunku TL cinsinden 18 ay fiksliyorsun

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayhan abi mutfagi cok guzel kendisi 5 ama mutfagi 7
    https://www.etstur.com/Doubletree-By...Antalya-Kemer?
    Haziran sonu icin 7 gune 17 bin istiyor bugunun parasi ile 1200$ felan Mayis gibi alayim desen 2500$ a anca alirsin
    Mutfak olarak max royall kadar olmasada en iyilerinden birisi iceceklerin Sise kutu ile gelir. icecegin alkolda digerleri gibi muadil degil gercek gelir

Birde su var
    https://www.etstur.com/Maxx-Royal-Belek-Golf-Resort

Bu sene 6 gun kalmistim ben faturayi kara manzarali kesmislerdi [ deniz manzalari idi ama kara odemesi yaptim deniz +7000tl fazla normalde]
    dolar 8.70 civari felandi gunlugu yaklasik olarak 1100$ di simdi asagi yukari ayni tarihlere baktim 67.000 istiyor 7 gunlugune . gunluk 700$ a felan denk geliyor tesaduf baslikta okuyunca girdim baktim simdi kanimiza girdi acaba yapsammi erken rezervasyon diye bu fiyatlara bulamayiz yazin + gitmiyecek olursan %1 ile kurtuluyorsun iptal iade sigortasi yaptirirsan
    Daha oncede yazmistim forumda 1 kisi gittim diye yazmisti ama zannetmiyorum gittigini Max royal a giden bir insan[turkiye'deki otellere culsuz ruslar geliyor dememez diyemez] bir sonraki sene baska otele gidemez [ gitmeye niyet alirsan bunu goze alarak git] orada alacagin hizmeti dunyada alabilecegin otel sayisi bir elin parmaklarini gecmez . Canin kuzu cevirme cektigini soyle calisanlara senin icin ertesi oglene kuzu cevirme yaparlar ucretsiz
    Ben ilk basta gitmekte kararsizdim degmez bu fiyata diyordum ama gercekten deger . Calisanlar bir isteginiz varmi diye sordugunda HUZUR ver yeter diyorsun yalniz yeniden uyarayim Aile ile gidiyorsan max royal sonrasi yengeyi cocuklari bir daha baska otele goturemezsin mutlu olmazlar
    Peki 18 ay taksit meselesi cazip gelmiyormu?

4. Son 2 yaz sınır kapalıydı.Artık sınır açık yunanistan varken kazıklanmaya gerek yok. Kemer sıkmak lazım

Şuraya baktım sakız adası 4 gece 5 gün 4.5k TL
    https://www.booking.com/hotel/gr/the...=total;ucfs=1&

Şurasıda 5.7k

https://www.booking.com/hotel/gr/alm...=total;ucfs=1&

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    18 taksit world carda sanırım ..herkeste worldcard olmayabiliyor.arti bı tatil orta kalite bir otelde 10-20 bin arası kimin kartinda var o limit ..parası olan zaten o miktar tatillerde taksit kovalamaz ...artı TL cinsinden 18 ay olunca 20 bin TL'lik otel bedava mı oluyor .TL değer kaybetmesi tatil alırken neye faydası oluyor 20bin lik tatil 1.200 TL taksidi 18 ay sonra ufak meblağ gibi geliyor diyemi...i peki bu insanın 18 ay sonra diğer hayati harcamaları Artmayacak mı sadece bu 1.200 mi olacak ? Adam esnafsa 18 ay sonra batmayacagi garantimi özel sektörde çalışıyorsa işten atilmayacagi garantimi aradaki ilişkiyi anlamadım gerçekten ..Vsvs böyle hesap kitapsız harcamalar sebebiyle zaten bu ülke bu hale geldi ..80 milyonun yüzde 70 i sizin gibi düşünüyorsa bu memleket nasıl düzelecek ?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sunu anlatmak istiyorum

Dolarin artmasi Allahin emri ne kadar artacagini bilmiyorsun ama artacagi kesin

18 ayda ne kadar artacagini tartismiyorum bile ama vade farki %7 koymus TL cinsinden buda cok komik bir fark

World kart akrabalarimda var. 20 bin TL yi 18 e bolsen aylik 1200 TL limit cok dusuk bir limit akrabama sordum 4 bin TL limit varmis

Ben muthis bir tasarruf goruyorum. 18 ayda dolara neler olur neler Marsada gider Uranusede

6.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Hangi site?
    www.jollytur.com

Dolar gaymeden parayı vuran, tatil yeri beğenmeye başladı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Seneye bu turlar piyasada olabileceklermi acaba?
    Tatil alayım derken yolda kalmayın.
    Bir çok orta işletme batar bu gidişle. Sermayeler $ bazlı bitiyor resmen
    iste kafama takilan soruda bu

etstur un sahibi bizim Turizm bakani diye guvenecektim ama Turkiye bu

Jollytur TR nin en eski turlarindan

ama guvenebilirmiyiz?

Sayfa 217/1004 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız