Sayfa 219/1004 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Az önce kuzkardesimi ziyaret için bursaya gıttık ailecek 2 tane avm gezdik magazalarda soyunma kaninleri bos kasa önleri bostu...bi avm ise ( indülüx park) ise komple iflas etmiş kapanmıs....bu fiyatlar milleti eve kapatmıs kafasını cıkaran yok...ytd

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hocam bu otellerde yemek yok
    Dünyada dini nikah çeşitleri: Bir günlük nikah, yaz nikahı, sefer nikahı ve daha fazlası
    En güzel tatil çeşitleri.!!

https://www.indyturk.com/node/41281/...%C4%B1-ve-daha

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gaymeden parayı vuran, tatil yeri beğenmeye başladı.
    17 milyon kisi gsyh nin yuzde 47.5 ine sahipmis abi. Yani 20 bin USD uzeri ortalama kisi basi geliri var. Mevcut kurdan 270 bin TL.

4. Yalovada bi yerdeyim
    500 m ote de aksamdan Kalma ekmekleri almaya insanlar sabah siraya girmekte o restoran onunde
    Tatil Plani vs yazarken duyarli olun
    Sovalye ruhlu olun

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kisiden kisiye degisir.benim kredi karti kullanma amacim sadece mil toplama ve senede 1 kerelik izin verilen 200.000 avans mil cekip ayni gun icerisinde bankayi arayip avans milimi cezali kapatmak istiyorum diyerei 14.000 tl ceza ile kapatmak
    buradaki avantaji anlamadim

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yalovada bi yerdeyim
    500 m ote de aksamdan Kalma ekmekleri almaya insanlar sabah siraya girmekte o restoran onunde
    Tatil Plani vs yazarken duyarli olun
    Sovalye ruhlu olun
    Evet dediginizi anliyorum
    O konuda bir sey diyemem ama bende insanlarin fikrini merak ettim ne yapalim?

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Evet dediginizi anliyorum
    O konuda bir sey diyemem ama bende insanlarin fikrini merak ettim ne yapalim?
    Acin o zmn yeni topik
    Tuzu kurular sofrasi diye

Bura public topik

Yiyen var yeyemiyen var

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ahada yakaladık CARİ AÇIK verilmesine sebep olanı ! Şu kıtlıkta insanlar ekmek hesabı yaparken dalga geçer gibi 40 bin liralık ses sistemi paylaşmak ....... Ben size 5 bin liraya pıonner 302 müzik setini komple verirdim. Hoparlör seti , düğün salonlarında, köy camilerinde ( anons için ) kullanılıyor. Bu setle yaptığınız yayın 8 km. den anlaşılıyor. Neyse zenginin oyuncağı fakirin gözüne batarmış olmasın.
    afedersin de YuMaTu marka efsane müzik seti varken ve paynırın onda biri fiyatınayken , kim kime neyi satıyor.

yusuf mahmut tuncer
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 219/1004 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •