Sayfa 372/1001 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Burada pek çok üstad varken grafik paylaşmak bana düşmez derim ve pek paylaşmam ama üstadlar müsade ederse bana ilginç geldi, paylaşmadan duramadım.
    Belki daha bakmayanlar olabilir. (Mesela benim gibi) Haftalık $ bazlı Bist30 ve Eur/Usd aynı grafikte daha bir anlamlı oluyor sanki. 2008 dibini delmişiz ama kılpayı üstünde kapatmışız bu hafta. Sorsan Bist'de ralli var...

Grafikte hata var o yüzden kaldırdım. Düzeltmeye çalışacağım...
    Son düzenleme : goksen; 04-12-2021 saat: 23:07.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bak abeu burada poz.Bak bu da anelez. Anelezi dikkatli oku, niye ceton attık anlarsın.

Mal toplu yani satış yok. Ama mal ister.

Borsaci solak adamdır, çıkarken Mal vermez.

Düşerken alırsın malı. Mal vermeyenden malı böyle alabilirler. Yüksek açıp açıp satıyor bu hafta. Artık olgunlaştı 1 hafta sert düzeltme için şartlar mevcut - yapmazsa anında satarım elim hep tuştadır icabında 2100 üstü long da oluruz ama sanmıyorum ya. Tabi sansam zaten poza girmezdim. İşte bu da paradokstur.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nosfecagri abi ben tl bazlı palanın 2000 üstüne çıkacağını düşünmüyordum, adam blöf yapmıyor, kafaya koymuş tl bazlı sürecek gidebildiği yere kadar, dün yine makinaya gıcır gıcır yeni taptaze jeton atıldı. ben deliyle deli olamam.
    Ama diğer yandan yılanoğlunun nasıl bir yol izleyeceği, bu mb yide rahatsız etmiş olmalı ki iki gündür piyasaya doğrudan müdahale ediyor.
    Benim anladığım kadarıyla kılıçlar çekilmiş, her koyun kendi bacağından asılır.
    Hamdım Piştim Yandım

2013 den beri hisseler dolar yuro yükselişine ayak uyduramadı..
    Şimdi mi yakalayacak.
    Beyhude bir çaba içerisinde..

3-5 yıl dolar sabit kalır
    Ya da dönüş yaparsa belki eski zirveler görülür..
    Bu model de diptesin dipte kal

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Abey ben de dolarda bu seviyeleri buradan çabuk beklemiyordum. Spek kağıdı gibi gitti. Hala 15 faiz var. Bu kurda fiyatlanan 10 faiz falan. Çok değişik işler dönüyor.

Vatandaş bu kurlarla 2 3 ay sonra nefes alamaz. Aslında fiyatlarda ciddi sübvanse var ekmek 4 lira altı kurtaramaz, benzin 20 altı kurtarmaz ( vergi almıyor) ona rağmen de korkunç pahalilik var.

Çin min işleri komik, burası Çin değil, 6 ay sonra ülkede ne doktor ne mühendis ne yönetici ne de işçi kalır, o nedenle herhalde milyonlarca göçmen alındı.

Benden paso bu arada haymana ya taşınma kararı aldım büyük şehirde yapamıyorum kredi kartım 30 bin gelür bu ne yau
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nosfecagri abi ben tl bazlı palanın 2000 üstüne çıkacağını düşünmüyordum, adam blöf yapmıyor, kafaya koymuş tl bazlı sürecek gidebildiği yere kadar, dün yine makinaya gıcır gıcır yeni taptaze jeton atıldı. ben deliyle deli olamam.
    Ama diğer yandan yılanoğlunun nasıl bir yol izleyeceği, bu mb yide rahatsız etmiş olmalı ki iki gündür piyasaya doğrudan müdahale ediyor.
    Benim anladığım kadarıyla kılıçlar çekilmiş, her koyun kendi bacağından asılır.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yılanoğlunun yolu çok uzun üç sıfır atarız ileriki yıllarda, daha önce altı sıfır atıldı tecrübemiz de var nasılsa
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    1972.5 ortalama ile toplam 5 ceton lönk
    Stop loss yok.31 aralık ta kapanır.
    Bence yılı en yüksekten kaparız.
    Fon yöneticileri daş mı yiyecek.

tabii ki yatırım tavsiyesi değildir. herkes kendi cebinden zarar eder.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Viop topiğinde ..yani bir bütün olarak XU030YVADE topiğinde ..Sayın thebigshort un 3 kısası ..Sayın Bozkurt un 1 uzunu ve Sayın Culpable in yarım yamalak yazılarından başka bir pozisyon görmedim ..ben mi göremiyorum yoksa -yok mu ?
    Sayılır mı?
    net sarih açık tarihli vadeli

7. Paranın tl de tutulmuyacağını herkes öğrendi, nakit eline geçen koşa koşa ya marketten bişiiler alıp stok yapıyor ya araba alıp yatırım yapıyor ya ev alıp yatırım yapıyor ya arsa alıp yatırım yapıyor ya bistten ereğli gibi ford gibi hisselerden alıp yatırım yapıyor ya altı alıp yatırım yapıyor yada yılanoğlu alıp yatırım yapıyor.
    geçenlerde birinden nakit borc hatta ödünç istedim akşama veririm diye abi dedi kredi kartından başka cebimde nakit yok dedi, millet cepleri boş dolaşıyor, kimse bir tl yi bile nakitte tutmuyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayılır mı?
    net sarih açık tarihli vadeli
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post5658124

Evet ..sayılır ..hem de net bir manzume şeklinde ..

Canı gönülden tebrik ederim ..iyi günlerde kullanmanız dileği ile
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 372/1001 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •