Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Faiz enflasyon dengesini bilmeyen dunyada bir adam var oda bize baskan oldu
    Kaderin ustunde kader bu sanirsam
    Sonra Cds bilmeyen mb baskani oda bizde
    Akp saadet partisi farkliliklarini yazarak doktor olan ekonomi gecmisi olmayan adama da
    700 milyar dolarlik(bence 500 civariyiz su an)
    Ulkenin maliyesini emanet etttik
    Uzun lafin kisasi ulke .. yedi.

Bu ay 600 yapmazlarsa
    Her ay uzerine 200 puan koyun..
    Sonunda 15000 baz puan artirsalarda ise yaramiyack...
    Adamlarin bir B plani var dusunuyordum dolari yukari cekme isini bilerek yapiyorlar bu kadar mal olmazlar diyordum..geldigim nokta kesinlikle b plani yol kaos ortamina girdik

Secime kadar da boyle eger secim 2022 haziran da olursa kotunun iyisi yok olmazsa 2023 haziran da olursa olumlerden olum begenin..

A haber de ummedin reisine bombali saldiri gibi haberler le bence secimin startini verdi

Benim umudum gelecek adina yok.. belki sacma gelecek ama yine bizi bati kurtaracak biz batarsak onlar alacaklarini da alamazlar..
    90 milyon avrupa ya goce mi gececek..
    O yuzden bu ise bati bir sekulde mudahale edecek.. ama nasil bilmiyorum

Ben kendi adima bu munafiklar bizi avrupaya tasiyacak almnaya olacagiz diye oy verdim
    20 yilin sonunda bizi cincin mahallesine tasidi adamlar..
    Ikdidar degistiginde basta mb baskanlari ve maliye bakanlari hepsi yargilanip en agir cezaya carptirilmali..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Fiyattan çok, final hadisesi vuku bulsun, irade zafiyeti de yaşamazsak güzel trade olur.
    hangi seviyede sosyal kırılım olur diye analizleri vardır.
    bizim veri seti sınırlı.

ama 15 de filen olmaz o dedikleri,
    o seviye bir faiz oranıyla, gelen düşüşten sonra bile hala döviz taşıttırcak kıvamda olması gerek.

tabi varsayım bunlar
    belkide vites değilştirdiler, entrikayı bırakırlar.. bam bam dalarlar.

3.  Alıntı Originally Posted by buyshell Yazıyı Oku
    Benim umudum gelecek adina yok.. belki sacma gelecek ama yine bizi bati kurtaracak biz batarsak onlar alacaklarini da alamazlar..
    90 milyon avrupa ya goce mi gececek..
    çöp alanı deyip yakmasınlar da çıra dou etraf.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Fiyattan çok, final hadisesi vuku bulsun, irade zafiyeti de yaşamazsak güzel trade olur.
    hangi seviyede sosyal kırılım olur diye analizleri vardır.
    bizim veri seti sınırlı.

ama 15 de filen olmaz o dedikleri,
    o seviye bir faiz oranıyla, gelen düşüşten sonra bile hala döviz taşıttırcak kıvamda olması gerek.

tabi varsayım bunlar
    belkide vites değilştirdiler, entrikayı bırakırlar.. bam bam dalarlar.
    Abicim sabit kur hayal, bütün borcu üstlenmek demek, kontrollü kambiyo da traş, kendileri bankalara mesaj veriyor siz daha çok zarar görürsünüz diyor.

Aşağısı daraldı dedi buralarda, yarın pas der, Ocak' ta +200 der demeden de sinyalini Aralık' tan verir..

Aşağısı daraldı demezdi...gerçi ne dedikleri de belli değil ya...ben aşağısı daraldı demedim pantolon dar dedim der çıkar işin içinden...

5. sabit kur demedim ki. görünen amaç karşı sermayeyi/direnişi bitirmek.
    tam dominasyon.

niyet etmişler, 19 yil hazırlanmışlar(sermaye/kult), meyve de olgunlaşmış
    daha ne desinler. hitap ölüp ölürmeye kadar geldi..

*kıyma 100 oldu
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 05-12-2021 saat: 04:37.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    internet bağlatmış, böyle bir foruma üye olmayı becerip yüzlerce yazı yazabilmiş adamlar bile.. ayın içi aslında boş, uzay gemisi.. aslında yıldızdı o bi zamanlar diye zırvalayabiliyorken.. hala nasıl %30 oy alıyor bunlar diye şaşırmak da saçma hakikaten düşününce.
    Ingilizceniz varsa NASA nin 1960 li yillardaki ay hakkindaki resmi raporlarini okuyun

Olay hicte bildiginiz gibi degil

7. 1930 yilinda cekilmis bir cizgifilm korona virusunu tarif etmis resmen

https://www.youtube.com/watch?v=5uyAgb7r2wg

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    sabit kur demedim ki. görünen amaç karşı sermayeyi/direnişi bitirmek.
    tam dominasyon.

niyet etmişler, 19 yil hazırlanmışlar(sermaye/kult), meyve de olgunlaşmış
    daha ne desinler. hitap ölüp ölürmeye kadar geldi..

*kıyma 100 oldu
    Bunların planı falan yok. Eskiden vardı, o da tüm devleti ele geçirmekti ve başardılar. Planları orada bitti. Eldekini sürdürmek için ne yapacaklarına dair en ufak bir fikirleri yok artık.

Şu an olan şey rüzgarı arkaya alıp gidişat ne yönde ise bakın bunu zaten biz çok önceden planlamıştık demek.

Gidişat kötü mü? Dolar çıkıyor mu? İşsizlik artıyor mu? Çünkü a*p 20 yıldır buna hazırlanıyordu. Çin olacağık.

Gidişat iyi mi? Dolar düşüyor mu? İşsizlik azalıyor mu? Çünkü onlar konuşur a*p yapar.

Gidişata müdahale etmek için yapacakları en hayırlı şey istifa etmek. Onu da yapmayacaklarına göre böyle gider durur seçime kadar.

Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •