Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Viop XXXVII

ZARA geçen hafta fiyatlarını
    güncellenmiş..
    %40 ila 50 zam

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Göçmenler sanayinin vazgelmezi algısı yapılıp vatandaşlığa alınacak bir süre sonra.
    İş adamları siyaset anlaştı..
    Olan akıllı orta direk insanlara olacak.
    Düşürülen maaşlar ve imkanlar.
    Diğerleri çakma hayat yaşamaya mecbur

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaynak yok mu bu haber için ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Var konuşmasını dinle

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. 160 bin doktor var. 140 bini kamuda , bu zamın fazlası bile gayet rahat yapılabilir.

Hangi alanda olursa olsun. Kendini yetişirmiş uzmanlaşmış insan, zaten dünyanın istediği yerinde rahatlıkla çalışır.

Bu nedenle bu insanları kafasını geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı ile doldurmadan rahat koşullarda yaşatmak ülkenin menfaatinedir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Var konuşmasını dinle

hangi konuşması.. 7/24 konuşuyor sonuçta..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Doktor maaşı az, bu konuda hemfikiriz.
    Yan Dal eğitimi almış bir uzman doktorun maaşı bir milletvekili maaşıyla eşit olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın JAS
    Ne demek Sn ENGRANDMASTER, yeni bir gelişme olursa son durumu gönderirim grafik ve sayım ile birlikte.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Sn discretus
    Feto olayindan sonra artik insanlar sagir dilsiz ve koru oynamaya mecbur birakildi. bu ulkede ne yaparlarsa yapsinlar buna ses cikarabilecek kisi yada kisiler yok insanlar susmaya mecbur birakiyor
    Hadi diyelim, susmadin ciktin sokaga tepki gosterdin bir talimat ile sokaga cikanlardan 20 30 kisiyi alsalar Feto dan islem yapsalar kendini anlatsan aklamaya calissan bile iceride kalacagun sure hayatini mahvetmeye yeter [ memur olmadigini farzediyoruz memursan zaten ilk gunden hayatin bitiyor ]
    Dun mersinde miting vardi basin guzel gosteriyor ama gelen insanlarin icerisinde umut yoktu hepsi moralleri bozuk umutsuz bir sekilde sadece mitinge gelmis olmus olmak icin geldiler
    2000 li yillarda Mersinde Chp mitingini goren kisiler icin secim sonuclari hep husran ile sonuclanmistir
    en son sanirim 2002 yada 2003 du o mitingi goren kisi secim sonuclarinda tulum cikarmis bir CHP beklerdi ama sonuc husran.
    Demokrasinin olmadigi. Kisisel hak ve ozgurluklerin olmadigi bir ulkede yasiyoruz.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •