Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Daha da ucuza almak varken yabancı niye gelsin. Sen olsan 1 hafta parası pula dönen bir yere yatırım yapar mısın? Ülkede her şey bir kişinin keyfine göre yürüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Reis gatara gidiyeah
    Gecmis gatar donuslerinde dolar ne olmus bir bakin bos vaktinizde...!
    Dönmeden satalim mi sayin webster.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ustadim bunu bilemem. Lakin zarar etmektense kar cebe yakisir deyip alip koseden izlemekte mantikli geliyor. Kendi adima aes haric digerlerini cikmayi dusunuyorum.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim bunu bilemem. Lakin zarar etmektense kar cebe yakisir deyip alip koseden izlemekte mantikli geliyor. Kendi adima aes haric digerlerini cikmayi dusunuyorum.ytd
    Petrol 80 dolarlardan 60 dolara inmiş 1 ayda ama ses fonu aylık %16 getirmiş. Acaba doların yükselişi den dolayı mı?

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Petrol 80 dolarlardan 60 dolara inmiş 1 ayda ama ses fonu aylık %16 getirmiş. Acaba doların yükselişi den dolayı mı?
    Evet ustadim
    Petrolu dolar bazli aldigi icin bi nevi once dolar sonra petrol almis oluyorsunuz.

Bu lucky sutlubiyik mi?

7. yorumlarında Dolartl deki olası düzeltmeyi korkuyla bekleyenleri eğer full dövizde değilseler anlamakta zorlanıyorum, döviz bazında yaşadıkları sermaye kaybının farkındalar mı acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Reis Katar a gecen sene ekimde gitmis ama Kasim basi Naci Agbal goreve gelip faiz arttirimi yaptigi doviz dusmustur. Katara gittigi icin doviz dusecekse vay halimize tcmb aralik ayi swap odemesi 20milyar usd muhtemelen bunu erteletip yeni swap yaparlar gunluk 30 kurus duser sonra yoluna devam eder benjamin

Sayfa 856/1002 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •