Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Afiyet olsun gençler. Hep böyle olun. Kavga olmasın. Bozkurt kardeş içim içimi yiyordu bir ara ocağa kadar yokum dedin tekrar geldin. Kredi çekti geldi bu diye içim içimi yiyordu. Ama kaybederken bile espri yapıyordun. Faiz yaramıyorsa değiştir kardeşim. Bende faiz banka yatırım ortaklığı almıyorum öyle olunca alan çok dar. Gerçi bizim paramız buradakiler için çerez olsun herkesin dünyası kendine büyük.

2. Ben balik konusunda şanssızım. Hanım eline almaz. Konya'da deniz yok. Canlı ala balık alırsak yeriz. Oda balıkçı sullen. Canlı canlı temizliyor kapının önüne getiriyor. Konya'da ki hemşo telefonu var. Yakada Çolakoğlu camiinin orada durur haftanın belirli günleri. Hastanede bilen varsa sor telefonunu vereyim. Beş kg dan aşağı eve gelmiyor.

3. Bozkurt gidersen Eleos beyoğluna git güzel manzaralı , yalnız kafana göre adamlarla ufak ufak demlene demlene güzel deniz mahsulleri ile geceyi noktala.Afiyet olsun paranı ye

4. Konya gercekten deniz urunleri yonunden cok sansiz . mevlanin orada bir yerde balik pazari vardi hamsi varmi diyene sardalyayi gosterip sardalyayi hamsi diye satan cok esnafa sahit oldum ama adamlarin sucu yok alan kisi sardalya ile hamsiyi ayirt edemiyorsa ne yapsinlar
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben balik konusunda şanssızım. Hanım eline almaz. Konya'da deniz yok. Canlı ala balık alırsak yeriz. Oda balıkçı sullen. Canlı canlı temizliyor kapının önüne getiriyor. Konya'da ki hemşo telefonu var. Yakada Çolakoğlu camiinin orada durur haftanın belirli günleri. Hastanede bilen varsa sor telefonunu vereyim. Beş kg dan aşağı eve gelmiyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Bu linkteki reklam ilgi mi çekti,bilgisi olan var mı topikte.?

https://parahaberler.com/ntcmarketsp...PC_2=nativecpc

YTD

6. İstanbul da medikal için eğitime gittim. Bir akşam balık restoranina gittik. 10-15 kişi bir sürü balık meze alkol vardı. Ben alkol içmem. Adamlar yavaş yavaş içiyor yiyor. O muhabbet beni sarmadı bilmiyor. Küçücük ekmekler vardı fırından çıkanı yedim. Masayı komple süpürdüm. Bir sürü balık gelmişti ortaya meze biri cok lezzetli adını bilmiyorum benim siparişim alabalıkti. Ama o kadar yedik içtiler hesap baya küçük geldi. Ailece balık özürlüyuz. Bildiğim balıklar hamsi istavrit alabalık sazan.

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku

Diğer ekonomik seçeneklerde var.

az sonra sileceğim
    merhaba sn ikigözüm,son 3 seferdir inciraltı veli ustaya gidiyorum,bademli havuç tarator,patlıcan ezma,karides göveç vs.çok güzel,herşeyi güzel,fiyat kalite oranı iyi,levrek lokum zaten harika,herkese afiyet olsun normalde yazmazdım,bu akşamın kaybedeni bence türkoglu oldu,vakkadan almış,fi tarihinde öldüm gülmekten

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Konya gercekten deniz urunleri yonunden cok sansiz . mevlanin orada bir yerde balik pazari vardi hamsi varmi diyene sardalyayi gosterip sardalyayi hamsi diye satan cok esnafa sahit oldum ama adamlarin sucu yok alan kisi sardalya ile hamsiyi ayirt edemiyorsa ne yapsinlar
    Deniz vardı da biz mi öğrenmedik. Malum konya sıcak gelinceye kadar bozulur. Çoğunun geçmişte balik zehirlenmesi vardır. Balıkçı sullen abi canli canlı getirmese babam görmese biz yine balık yemeyiz yiyemeyiz korkudan. En son arkadaşım gidiyor bir şirkete yemeğe gitmiş balık var demiş ben korkarım daha önce zehirlendim. Yok demişler taze balık. Arkadaşım yiyor ve acile gidiyor. İllaki birinin böyle bir geçmişi olur.

Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •