-
Afiyet olsun gençler. Hep böyle olun. Kavga olmasın. Bozkurt kardeş içim içimi yiyordu bir ara ocağa kadar yokum dedin tekrar geldin. Kredi çekti geldi bu diye içim içimi yiyordu. Ama kaybederken bile espri yapıyordun. Faiz yaramıyorsa değiştir kardeşim. Bende faiz banka yatırım ortaklığı almıyorum öyle olunca alan çok dar. Gerçi bizim paramız buradakiler için çerez olsun herkesin dünyası kendine büyük.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Afiyet olsun gençler. Hep böyle olun. Kavga olmasın. Bozkurt kardeş içim içimi yiyordu bir ara ocağa kadar yokum dedin tekrar geldin. Kredi çekti geldi bu diye içim içimi yiyordu. Ama kaybederken bile espri yapıyordun. Faiz yaramıyorsa değiştir kardeşim. Bende faiz banka yatırım ortaklığı almıyorum öyle olunca alan çok dar. Gerçi bizim paramız buradakiler için çerez olsun herkesin dünyası kendine büyük.
Azdan az gider çoktan çok gider, aslında para miktarının bir önemi yok.sana göre azdır bana göre çoktur yada sana çok olan bana azdır.
Ben kara kara düşünüyorum bizim altın borcları nolucak, düşünürken de espri yapmayı ihmal etmiyorum, açıkcası hayat boş fazla kasmaya değmez, sağlığın ne derece önemli olduğunu sen daha iyi bilirsin Ayasofya abi, öyle bir teklif edilse yada olsa, milyon dolarları versen kaza öncesi haline dönmek istemezmisin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri