Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Hekimlere 2.500 ile 5.000 tl arası zam haberleri yüzünden tepki gösterenleri bilmeden konuştuklarından(aslını sayın JAS yazmış bir cepten alıp diğer cebe 750 tl fazladan koyuyorlar) hatta bu zam az bile, olması gereken asgari ücretin en az 8 - 10 katı(şu an bir yazılımcının aldığı maaş) olmalı demediklerinden ve Hekimlik mesleğini arkadaşları ağustos böceği misali yaşarken hekimin ömrü boyunca karınca misali çalıştığını hesaba katmadan eleştirenleri kınıyorum...Bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2. hareketin başlangıç günü 21.ekim faiz kararı günü, indirim açıklamasıyla önce sert vuruş, sonra hit-the-bid, oradan başlayan hareket 15.kasım bbva açıklamasıyla taçlandı, bence bbva açıklamasını bilenler sürükledi o alım dalgasını, bi ara yeni shortçu bulamayınca -rte ölmüş diye haber yaydıkları gün ise 4.kasımdı

neticede, 1650-1700 önceki zirve bölgesi önce sakince geçildi, bbva haberiyle 100 puanlık break-out gap, ve 3 hafta sonra bugün kırdığı yerden yüzde 20 yukarda..

-yeter mi diyelim, artık en az bi yüzde 10 aşağı çekilir, düzeltmesi lazım hızlı geldi mi desek ?
    -yoksa adam malı yüklenmiş gidiyoken araya niye yeni adam sokayım der, yukarı doğru vites arttırır mı desek ?

Sen öyle san
    Artık reis dışardaysa ve konuşma yapamıyorsa banttan önceki konuşmaları yayınlanacak...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE iki gün yok borsa dışarı iyi olursa gider. Faiz sebeo enflasyon sonuç açıklaması duymayız
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. binance'de şey 14.76.. hâlâ cuma kapanışa dönmedi. yani yarın bu rakamı görebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku

merhaba sn ikigözüm,son 3 seferdir inciraltı veli ustaya gidiyorum,bademli havuç tarator,patlıcan ezma,karides göveç vs.çok güzel,herşeyi güzel,fiyat kalite oranı iyi,levrek lokum zaten harika,herkese afiyet olsun normalde yazmazdım,bu akşamın kaybedeni bence türkoglu oldu,vakkadan almış,fi tarihinde öldüm gülmekten

6. Size özelden yazdığım halde ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    idealde ilk işlemler 13,6950 görünüyor...benimde dikkatimi çekti çok fark vardı ama idealde bir uçma kaçma görünmüyor...bir arkadaş yazmıştı oradaki fark coinlerde düşüşte terste kalanlardan kaynaklanıyor diye...onunla ilgili olabilir...

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    binance'de şey 14.76.. hâlâ cuma kapanışa dönmedi. yani yarın bu rakamı görebiliriz.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Afiyet olsun gençler. Hep böyle olun. Kavga olmasın. Bozkurt kardeş içim içimi yiyordu bir ara ocağa kadar yokum dedin tekrar geldin. Kredi çekti geldi bu diye içim içimi yiyordu. Ama kaybederken bile espri yapıyordun. Faiz yaramıyorsa değiştir kardeşim. Bende faiz banka yatırım ortaklığı almıyorum öyle olunca alan çok dar. Gerçi bizim paramız buradakiler için çerez olsun herkesin dünyası kendine büyük.
    Azdan az gider çoktan çok gider, aslında para miktarının bir önemi yok.sana göre azdır bana göre çoktur yada sana çok olan bana azdır.
    Ben kara kara düşünüyorum bizim altın borcları nolucak, düşünürken de espri yapmayı ihmal etmiyorum, açıkcası hayat boş fazla kasmaya değmez, sağlığın ne derece önemli olduğunu sen daha iyi bilirsin Ayasofya abi, öyle bir teklif edilse yada olsa, milyon dolarları versen kaza öncesi haline dönmek istemezmisin.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 407/1001 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •