Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İstanbul da medikal için eğitime gittim. Bir akşam balık restoranina gittik. 10-15 kişi bir sürü balık meze alkol vardı. Ben alkol içmem. Adamlar yavaş yavaş içiyor yiyor. O muhabbet beni sarmadı bilmiyor. Küçücük ekmekler vardı fırından çıkanı yedim. Masayı komple süpürdüm. Bir sürü balık gelmişti ortaya meze biri cok lezzetli adını bilmiyorum benim siparişim alabalıkti. Ama o kadar yedik içtiler hesap baya küçük geldi. Ailece balık özürlüyuz. Bildiğim balıklar hamsi istavrit alabalık sazan.
    Kimisinin aklının yegane sahibidir ABİSİ,
    Yoktur onun ne sigarası ne İÇKİSİ

Fettuş EXakboy New Muhalifz boyz...

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Sartorius,siz İzmir'lisiniz.!
    Mistral kulelerinin inşaatını yapan MİRAY inşaat firmasının kurucusu kimmiş araştır lütfen.?
    Çakma muteahhit kim öğrenmiş olacaksın.

3.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Sartorius,siz İzmir'lisiniz.!
    Mistral kulelerinin inşaatını yapan MİRAY inşaat firmasının kurucusu kimmiş araştır lütfen.?
    Çakma muteahhit kim öğrenmiş olacaksın.
    Kurtarıcı rolüne girerek destek verdiğiniz kişinin, güçlendiği zaman bırakacağı ilk kişi siz olursunuz. Çünkü size baktıkça eski zayıflığını hatırlayacaktır. Eskiler buna"Körün gözü açıldığında kırdığı ilk şey bastonudur." demiş.(Alıntıdır)

4. Yengec yemem abi pavurya var sa yeriz
    Eskiden korsandim da
    )))

5. usd kaldırdı gene

6. İngiltere hükümeti, Kovid-19'un Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla, yurt dışından gelen yolculara test zorunluluğu getirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet ya sabah 7.30 gibi baktım hayret bugün sakin falan dedim...hıyarlar yine almışlar doları...

8. Bu çin modeli hikayesinin bedelini hiperenflasyon ve artan otoriterlik olarak ödeyeceğiz hepimiz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •