Originally Posted by
ajfa
siz yine de kiracıyla çok ters düşmeyin. 90'lı yılları çabuk unuttunuz sanırım. millet zamanında ödesin de hiç zam yapmam diye dua ediyordu. kiracı işi tamamen loto totoydu. ekonominin son baharı gelmişken yeni yılda zamlarla sabit gelirlerin bütçeleri de patlayacak.
efendi gibi ödeyen tüfe zammını yapan adama çok dokunmayın, adam beşiktaş'ta oturmaz gider ayazağa'da oturur, ama çıkarken eve sizin görmeyeceğiniz 1 yıllık kira zararını verir gider.
Yahu iyi diyorsun da..ev sahibini niye saf yerine koyuyorsun...bakın bir tane manyağa denk gelirsin, kafanı gözünü patlatır...ayaklarını kırar eline verir..iş adam öldürmeye kadar varır.
ben işi gücü yerinde bir beyaz yakanın, hapse girmeyi, yaralamalı bi vakayı göze alabileceğini sanmıyorum...göze alan varsa buyursun her türlü çirkefi yapsın..adamın evine zarar versin, beni bulamaz diye düşünürsün..yolda yürürken arkana bakarsın...ya da ben işteyken evimi bulur mu diye düşünürsün.
hayatında kavga etmemiş..bıçak-silah vs kullanmamış adam klavye başına geçince mayfa babası kesiliyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri