Benim 20 yıldır devam eden tapu iptali davam var.Hala devam ediyor.En az 5 yılı daha var.Ha bu kira hukukunda elbet o kadar sürmez 3 yılda biter bence.
Benim 20 yıldır devam eden tapu iptali davam var.Hala devam ediyor.En az 5 yılı daha var.Ha bu kira hukukunda elbet o kadar sürmez 3 yılda biter bence.
Valla sn bzaferb in tarzının iş hayatında bazen işe yaradığı da kesin.O konuda çok emin değilim sn vob24.Gene de bu topikte seviye bazında küfür hakaret falan hoş değil.Hoş bundan yakınan bazı forumdaşların geçmişte benzeri hareketlerine laflarına benim şahit olmuşluğum var ya neyse.
O sizin dediginiz Turkiye de gecmiyor.... Alttan alirsan suratina kufretmeye baslarlar... Hakedene hakettigini vereceksin....yoksa sosyal medyada bile yasatmazlar....
Hedefim falan yok, alti üstü memurum, ninemin yatirim taktiklerini kullaniyorum, okadar kafam az calisiyor anlayacagin.. Kafasi az calişan adamda ders falan vermez, hedefi olmaz bilirsin
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sirket turkiye de ve turk sirketi buarada, belki de biz yanlis yapiyoruzdur ama daha zararini gormedik, ama sunu net soyleyebilirim; yabancilar karsilarinda dedigim tarzda muhattap istiyorlar, bu tarz yoneticilerle sirket, yurtici/yurtdisi daha basarili oluyor
neyse konuyu uzatmayalim, ana konudan da sapmayalim
ninenizin yatirim taktikleri; yasanmisliklar, tecrubeler uzerine kurulu oldugu, o da ninesinden oyle gordugu icin ve nineler iyi bir hodl ci oldugu icin cok kez test edilmis ve ise yarayan stratejilerdir. anlik karar veren, heyecana kapilan, panik yapan, iyi hold ci olmayan yatirimci o altini cok kolay satabilir cunku altin cok likit bir yatarim aracidir, ama bu tip bir yatirimci icin duran varlik edinmek onun bu zaaflari nedeniyle zarar etmesini engelleyeceginden onun icin daha iyi bir yatirim aracidir, belki altini tutan kadar kar edemez ama anaparasini da kaybetme riskini ortadan kaldirmis olur
yani bu isin bir matematigi yok, herkes icin farkli olabilir
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar misali.. Mahkemeye işin düştüğü zaman işi gücü bırakıp onlarla uğraşmak gerekiyor, Yok ''davayı açarım veya dava açılsa ne olur işime bakarım, git gel 5 dk'' demekle olmuyor.
Boşanma davamda, dava dilekçem hariç sözlü ve yazılı olarak derdin nedir diye sorulmuyor bile. Kaç defa evladımı görmek için başvurdum tek bir sonuç çıkmadı.
Bende hakimin karşısında kendimi savunacağım diye bekliyorum. Sana söz hakkı veren kim? Bütün duruşmalara izleyici gibi katıldım.
Avukatın aç gözlülüğünü hiç sormayın. Bir şeyleri unutup işine gücüne dalma fırsatı bile vermiyorlar.
En sonunda davadan vazgeçip barıştımMahkemeyle uğraşmak insanın ömrünü törpülüyor. Ve sadece hukuki mahkemeler değil, vergi mahkemeleri de aynı.
İş bilmez sözde vergi müfettişleri de yurtdışı gelirlerine dahi kdv uygulamaya kalktı vs..
Yani lafın kısası, Konuyu mahkemeye taşımadan çözmek en mantıklısı.
Gezerek tozarak güzel anılar biriktirmek varken askerlik anısı gibi mahkeme anılarını biriktirmeye gerek yok :=)
Oturmak için içinde kiracı olan ev alırsanız dikkat edilmesi gereken noktalar var.
Kiracının kontratı diyelim ki Şubat 2022 sonunda bitiyor. Daireyi aldıktan itibaren 1 ay içinde ihtarname çekmeniz gerekir. Kiracı sözleşmenin bittiği tarihte evi boşaltmak zorundadır. Boşaltmazsa tahliye davası açarsınız.
Eğer sözleşme bitimine 6 ay yada daha fazla süre varsa, 6. ay sonunda evi boşaltmak zorundadır. Boşaltmazsa tahliye davası açarsınız. Bu davanın öyle 3 yıl sürme şansı yok. 3 ila 5 ayda sonuçlanır.
Dikkat edeceğiniz nokta satın aldığınız tarihten itibaren 1 ay içinde ihtarname çekmeniz. Bu süreyi kaçırırsanız eski ev sahibi ile olan kira sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız. İhtiyaçtan dolayı tahliye davası açmak durumunda kalırsınız ki bu biraz daha uzun sürecektir.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu konuda kiracılar çok yanlış yönlendiriliyor.
Kiracıların şunu anlaması gerek; siz kiracısınız. Ev sahibi istemediği durumda o evde oturmanız hertürlü huzursuzluğu beraberinde getirir. Kiracı kiracılığını bilmeli. Adamın milyonluk evinde ayda bin liraya oturuyorsan haddini bileceksin.
Ha bilmezsen, kanun nizam bir yere kadar...
Yer İmleri