Çavuşoğlu:
- Ekonomik göstergelere bakıldığında Türkiye ekonomisinin büyümesi dünyada ilk sıralarda
- Enflasyon, faizler bunların da hesaplaması, uzmanlarımız da çalışıyor Cumhurbaşkanımızın liderliği, bunlar geçici dalgalanmalardır, istikrara kavuşturulacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch: Türk Lirası'sın değer kaybetmesi gıda ve içecek şirketlerini farklı şekillerde etkileyecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vatandaşın cebine mıknatısı yerleştirdiler.!!
Halk bu büyümeyi hiç ve hiç hissetmiyor.!!
Her geçen gün fakirleşen sade vatandaş.!!
Bu büyüme hormonlu.!!
Beleşe büyüme olmaz.!!
Dış ticaretin açık yani zarar yazıyor.!!
Bütçen açık zarar yazıyor.!!
Merkez bankanın rezervi eksi 37 milyar dolar zarar yazıyor.!!
Ekonomi striptiz yapıyor.!!
Bu işte bir bit yeniği var.!!
Aynı TÜİK de olduğu gibi.!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bu adam anladigindan mi diyor bunlari.
19 senedir neredeydi o calisan uzmanlar ?
Istikrara kavusturulacak dedigi, gider ayak son vurgunu yapalim, ebenizin istikrarini gorursunuz diyor.
Ben bunlarin, coktan kaybedilmis asgari ucret zammindan sonra sokaga cikamaz hale geleceklerine eminim, bekleyin gorun.
Son yılların trend kelimesi; 'geçici'.
İçinden geçici![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri