Burada kendimizce düşüncelerimizi ifade ediyoruz.Ana yön olur vs.
Sen işi illaki anlık poz. yazmaya getiriyorsun.Bu TAKINTI olmuş.ve forum abisi gibi parmak sallayan usluptan vazgeç..
Diyorum ki pek çok yorumcu yanıldı..sen diyorsinki en azından gerçek zamanlı işlem yapıyorlar..
keşke hiç işlem yapmasalarda isabetli yorum yapsalar..
Geçmişte defalarca bunu da (anlık poz.) yazdık.Ama çok zararını gördüm.Bir kere psikolojik olarak o pozisyonda şartlanırsın.
Ama orta vadeli yön hakkında her zaman yorum yapılabilir.
Sabahta dediğim gibi ,bu ralli -tam hatırlamıyorum- 90 ların ortasındaki rallilere benziyor.(GECENLERDE TV DE BAHSETTİLER)
Devulasyon rallisi.Ne rsı dinler ne max. alış.Borsa 2.800 BİLE olabilir.(2.25 cent)
yahu AKBNK 5 dolar iken şimdi 1/10 dolardan işlem görüyor..ve 20 yılın dibinde.
ülkemde her şey artarken bunlar yerinde mi saysın...teknik meknik yok, dolar bazlı ucuzluk rallisi.
ŞAHSEN uzun vadeli short açmam(15-20 günlük)..ama trade amaçlı fırsat varsa ANLIK elbette olur.
en azından 2 dolar üzerine kadar LONG/FLAT ESAS OLARAK HAREKET EDERİM.
Benim yazdıklarım bana yazıyorsun ..
Daha önce 14 ocak 2021 tüm yazılara bak ..benim anlıktan kastım -maliye müfettişi gelip kontrol etmek değil ..yükseliş bekliyorsan onu yaz illa rakam değil ..veya düşüş bekliyorsan tersi ..ama saçma sapan ipe sapan yazılar yazıp iş bittikten sonra günün tepesinde gelipte ben longumu kapattım veya günün dibinde şortumu kapatmak değil ve arada hiç bir yaz yokken
Hayat hoş gerisi boş
BİR KERE jandarma modundan çık..kızınla,damadınla bu şekilde konuşabiliyor musun?Kim neyi ,nasıl yazacağını sana soracak değil.
ha bilmeyen için anlatayım: long poz. almıştım...formasyon gördüğüm için.40 puana kapandım..çünkü formasyon hedefe geldi.poz. kapattım dedim.ve formasyonu yayımladım.
zaten poz. kapatmakta bir görüştür...çünkü hedef gerçekleşmişse oradan dönebilir..bunun üzerine bir arkadaş işlem yapmıyorsun dedi?
buna binaen ekstreyi ve anlık işlemleri yayımladım...
ha bu açıklamaları sana yapmadım.onu da bil.
Sen yıllarca burda herkese matematik -din dersi verdin ya nakıs bilginle![]()
Neden net yazmak zorunuza gidiyor anlayamıyorum yeminle ..ben geçen vade müthiş kazandım bu vade müthiş kaybettim ..ve bu defalarca oldu yıllarca ..tek bir kişi de gelip bir şey demedi ..diyemedi..çünkü samimi olana laf olmaz..
Hayat hoş gerisi boş
Sn Abka
2008. 2010, 2012 yillarinda Akbank 4$ 5$ idi
Simdi yazilanlari su tarihlerdede illaki yazan cizen olmustur 2015 16 17 yillarinda Akbank daha 2 sene once 5 $ di simdi 1.5$ a dusmus son 10 yilin dibinde yada dibine yakin bundan alinmayacakda nereden alinacak diye
suan akbank 0.55
2017 yilindan beri ulkemizde herseyin fiyati dustu akbankda bunami ayak uydurdu ?
5$ dan degil 2.5$ da islem gorurken sartlar memleket nasildi
simdi ne degistide 0.55 den islem goruyor
bende ayni soylemi kullaniyorum ama grafiklere bakinca gecmiste benim gibi bircok kisi ayni seyi soylemis ama sonuc husran diyorum
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri