Sayfa 182/805 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bizim bilmemizin onemi yok onemli olan bunu piyasaya anlatmaktir. Rekor kar gelir evet haklisiniz ama bu kagidin performansina yansir mi zannetmiyorum. Bu haysiyetsiz yonetimin veya tahta yapicisi kimse onun kagit uzerinde baskisini gormuyor olamazsiniz. Global piyasalarda gelecek satis dalgasi geldiginde ilk tokatlanan biz oluruz yine merak etmeyin
    yönetimin durumunu görmüyor değilim (bkz son 1 haftadaki yazılarım). konu hakkında soğukkanlı oluşum sizi yanıltmasın.. unutmayalım ki yatırımıcının hisseye ilgisinin arttığı noktada kötü yönetim de yükselişe mani olamaz. hisse fiyatını birisi yönetiyorsa, o da daha yüksek bir noktadan fiyatlama yapmaya zorlanacaktır. karın olduğu yere yatırımcı gelir. en azından temel motivasyon şu olur: bu şirket iyi bir temettü hissesi, çok ortaklı bu yapının sevdiği bir şey: temettü almak.. bence hisse geri alımını da bu sebeple yapmadılar. nakti temettüye saklıyorlar.. ortaklar temettüsünğü alıp, kendileri ayrıca değerlendirmek istiyorlar.. bu konjonktür içinde bu hissenin mukayeseli avantajı (hisse olarak); artan kar ve yüksek temettü verimi olur..

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/sektorler/tari...-haberi-642016

Bu arada kullanimin azaldigini da unutmayalim. Tl bazinda satisimiz artabilir ama tonaj olarak dusecektir
    Benim bilgime göre, mevcut mevzuat gübre ihracatını kontrole tabi tutuyor (liberal olmaktan çıkarıyor) .. yani yasaklamıyor.. bu durumda; TRde tüketim kısılırsa, kamu otoritesinin ihracata talep bazında "hayır" diyeceğini zannetmiyorum.. yani; azalan yerli talepten artan kalan kapasiteyi ihracat için kullanabiliyor olmalılar.

genel iş bilgime göre değerlendirme yapıyorum. şirketin gübre işini derinlikli bilen varsa ve bizle de paylaşırsa memnun oluruz.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    20 lira oldu da dökülmedik mi?
    doğru diyorsun 19.99

4.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    Benim bilgime göre, mevcut mevzuat gübre ihracatını kontrole tabi tutuyor (liberal olmaktan çıkarıyor) .. yani yasaklamıyor.. bu durumda; TRde tüketim kısılırsa, kamu otoritesinin ihracata talep bazında "hayır" diyeceğini zannetmiyorum.. yani; azalan yerli talepten artan kalan kapasiteyi ihracat için kullanabiliyor olmalılar.

genel iş bilgime göre değerlendirme yapıyorum. şirketin gübre işini derinlikli bilen varsa ve bizle de paylaşırsa memnun oluruz.
    ihracat kimi gübrelerde yasak, kimi gübrelerde serbest:

https://www.dunya.com/ekonomi/organi...-haberi-637743

Spek Cemal ağayı istemiyor foruma[emoji23]

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    ihracat kimi gübrelerde yasak, kimi gübrelerde serbest:

https://www.dunya.com/ekonomi/organi...-haberi-637743
    2 gündür bağfaş tavana yapıyor

Tekfen endeks gerisinde

Adını Tekfen gübre yapmadan bu kağıt havaya giremeyecek

7. https://www.oyakyatirim.com.tr/haber...secti-fnc-news

Gübre işimizdeki teknolojiye ve süreç iyileştirmeye yönelik yatırım haberi.. bir kaç gün önce de yatırım teşvik belgesi aldığını görmüştük (bilgi değeri: teşvikin parasal değerindne ziyade, teknik kapasite/yetkinlik artışıdır)..

8.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    2 gündür bağfaş tavana yapıyor

Tekfen endeks gerisinde

Adını Tekfen gübre yapmadan bu kağıt havaya giremeyecek
    bizim de bu rüzgardan yararlanmamız için; yatırımcının tekfen hakkındaki paradigmasının/algısının inşaattan gübreye kayması çok değerlidir. gübre/kimya işi, karımızın ilk 9 ayda %69unu oluşturuyor.. amiral gemimiz bir süredir gübredir. global haberlere bakılırsa, gübre talebindeki bu artış ve yüksek fiyatlar en az 2022de de devam edecek..

Sayfa 182/805 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •