Artan

237,70 10 11:01
277,75 10 11:01
43,78 10 11:01
8.585,00 9.99 11:01
39,64 9.99 11:00
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 11:02
58,85 -9.95 11:01
7,81 -9.92 11:02
1,74 -9.84 09:55
10,55 -6.47 11:01
Azalan Hisseler

İşlem

2.214.910.242,70 11:02
1.448.914.787,27 11:02
1.341.752.909,00 11:01
1.317.215.231,13 11:02
1.147.381.655,77 11:02
Tüm Hisseler
Sayfa 440/639 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Çıkmasına çıkar da,biz görür müyüz ondan emin değilim hocam.Bir yıldır projelendirme ile ilgili haber bekliyoruz ama görüyorsunuz durumu...
    Önce Doruk'ta sermaye artırımı üzerinde çalışıyoruz dediler.Sonra SPK'dan muvafakat alamadığımızdan,bu plandan vazgeçtik dediler.Eylül ayında yeni bir oluşumun haberini KAP'ta paylaşacağız dediler.Sonra,15 Temmuz nedeniyle süreç uzayacak ama 2017 ilk çeyrekte nihayete kavuşur dediler.Sonra gayrimenkullerin mevcut değeri alacağı karşılamaya yetmiyor,kat karşılığı sözleşmesi üzerinde çalışıyoruz dediler.İlk çeyrek geçti gitti,iki tahsilat haberi ile iki tane de projelendirme haberi gönderdiler.Projelendirme haberinde hiçbir detay göremedik.Doruk ve Taco'nun gayrimenkulleri üzerinde kat karşılığı sözleşmesinin yapılacağını söylediler.Ne var ki bununla ilgili somut bir haber göremedik.Unilever Avrupa dağıtım işinin Zirvegül İnşaat'a devrine şahit olduk ama bu firmayla nasıl bir iş ilişkisi içinde olduklarına dair bir bildirim göremedik.Haziran ayı bitiyor ve biz hala teferruatlı bildirim beklemeye devam ediyoruz.
    Ekran Alıntısı.JPG

Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese aynı cevabı yollamışlar,görüşünüz nedir? Somut delil yokmuş!!

2.  Alıntı Originally Posted by terekeme Yazıyı Oku
    Ekran Alıntısı.JPG

Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese aynı cevabı yollamışlar,görüşünüz nedir? Somut delil yokmuş!!
    Büyük mükellefler grup başkanlığına bağlı bunlar.Marmara grup başkanlığının cevap vermesi,abesle iştigal olmuş.Çünkü Marmara grubunun görev ve yetki alanında değil Akyürek.Burada paylaştığım link üzerinden gönderdiniz ve herhangi başka bir ekleme yapmadınız değil mi?Marmara,"başkanlığımıza" yaptığınız başvuru dediği için soruyorum.Bu başvurunun Marmara grubuyla ilgisi yok çünkü?

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Tamam o zaman,yarın en geç bu saatlere kadar http://www.vdk.gov.tr adresi üzerinden yapılması gereken ihabrın içeriğini paylaşmış olacağım.Buradaki metni kopyalayıp,ilgili link üzerinden başvuru yapmak yeterli olacaktır.

http://www.vdk.gov.tr >İhbar ve Şikayet bölümü tıklandığında,VDK İhbar/Şikayet Giriş Formu ekrana gelecektir.Orada "mükellef ihbar" bölümünden başvuru oluşturulabilir.Formun direkt adresi bazı tarayıcılarda açılmıyormuş ama yine de paylaşalım:

http://www.vdk.gov.tr:8088

Direkt linkten ulaşamayanlar,yukarıdaki talimatları izleyebilirler,sıkıntı çıkarsa yine buradan haberleşiriz.

Bu link Üzerinden vergi numarası vs. girerek Kendim ve ayrıca 4 kişi daha başvuru yaptı. Herkese gelen cevap aynı malesef

4.  Alıntı Originally Posted by terekeme Yazıyı Oku
    Bu link Üzerinden vergi numarası vs. girerek Kendim ve ayrıca 4 kişi daha başvuru yaptı. Herkese gelen cevap aynı malesef
    Evet link doğru.Vergi numarası ile il/ilçe bölümüne kendi bilgilerinizi mi girdiniz?

5. akpaz.jpg

Ekran görüntüsünü alıp mail atmıştım, her şey doğru görünüyor, ama işin tuaf yanı
    onca yazılan şeye ve somut Bilanço verilerine rağmen "Yeterli bilgi ve belge bulunmadığından vergi incelemesinin yapılması mümkün değildir" diye cevap gelmiş olması. Hangi belge olacaktı acaba yeterli görmeleri için!

6.  Alıntı Originally Posted by terekeme Yazıyı Oku
    akpaz.jpg

Ekran görüntüsünü alıp mail atmıştım, her şey doğru görünüyor, ama işin tuaf yanı
    onca yazılan şeye ve somut Bilanço verilerine rağmen "Yeterli bilgi ve belge bulunmadığından vergi incelemesinin yapılması mümkün değildir" diye cevap gelmiş olması. Hangi belge olacaktı acaba yeterli görmeleri için!
    Evet başvurunuz doğru.Esas hakkındaki konuda haklısınız.Firma adresi İkitelli olduğu için Marmara grubuna göndermişler ama bu yanlış.Akpaz,büyük mükellefler vergi dairesi başkanlığına bağlı olduğu için;dilekçe incelemesini büyük mükellefler grup başkanlığının yapması gerekirdi.
    Bu durumda şikayet dilekçesini,Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı'na hitaben;aşağıdaki adrese posta yoluyla göndermeniz iyi olur.Şikayet metninin altına,kimlik bilgilerimin gizli kalmasını istiyorum notunu düşerek:

Esentepe Mahallesi, Şişli Büyükdere Cd. No:116, 34394 Şişli/İstanbul

Daha önce yazmıştım,grup başkanlıklarının duruşları arasında farklılıklar var.

7. borsa yüzbin oldu yine cq

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    borsa yüzbin oldu yine cq

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsa bir milyon olsun bu hala burada durmazsa ********im... bu it domuz hissenin ne borsa ile ne dünya ve ülke gündemi ile zerre ilgisi yok...

O derece öfke ve sinir var ki burada ana avrat soy sülale kallavi küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi...

Sayfa 440/639 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •