Sayfa 495/1001 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    218.950..cüzi short
    218 kapattık..bereket versin

2. BU DA TEE arclk bim düşüş ikinci dalga da dip arayışı yazarken ki verdiğimiz tetikleme yeri.!!!
    tabi o zaman shortçu acayip baskındı..şimdi o kadar sesleri çıkamıyor.!! mohikan zamanı atışıtığımız zamanlar burası.!!
    yok artık dienler 2020 de de aynını yaptı long yönlü BABALARI kaçırdılar 5 DK trade için.!!şimdi bakınız kısalarda 5 DK TRADE SİZE BİR CACIK VERMEZ..buralardan beridir SPOTTA MALDAYIZ..son testte mal azalttık tekrar alım yapmadık ama trenddeyiz ..burası şişe 7,89 da kıvranırken ki yer.!!

şu yeşille gösterdiğim yerler breakout ta kopuş yeridir net boğa piyasısında short yönlü kıslarda dahi yüksek kaldıraç girmeden kazanç sağlam olmamış.!!
    kendinizi kandırmayın.!

EURODOLAR DEDİK BİST30 İÇİN TREND DAHA OKUNUR DEMİŞTİK.!!

sayımalr kopuşlar daha net..!!
    ayrıca kanal katlamış bir eurousd bist 30 paritesi var..
    az buçuk benim yazdığımı hatırşayanalar bu kanala ne kadar önem verdiğimi hatırlar ..aynı kanal bist100 de 1485 elere geliyorç..
    ORADALARDAN BERİDİR SHORT DEYİP DURANLAR VAR.!!
    TE ALLAHIM YAV..SONRA BİZ EGOLU OLUYORUZ..!

Reklamlara başladı yine..Allahım şelale isterim amin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,832
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

saholun grafiksel önceki hali demiştik bunda da.! hala elimde mevcutt.!!
    olay indikatör de ROBOT YAZMAKTA değil bakış açısında.!!
    bunda belli bir fiyat hedefiniz var mı acaba? çok yükselmemiş mi grafiğe göre yani..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    birkaç gün ciddi eksi kapanışlar olmalı...yoksa böyle seans içi verip yukarı çekmesi çok daha kötü shortlar için...kaç gündür aynı şeyi yapıyor...seans içinde shortçuları çuvala doldurup ağzını bağlayıp yukarı zıplıyor...önemli olan günü iyi bir eksi ile kapatması birkaç gün...belki o zaman işler terse mi dönüyor diye düşünülebilir...

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

6.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen neymişsin be abi...

tamam anladık geçmişe dönük en başarılı işlemleri sen yaptın.
    Şimdi geleceğe dönük herhangi bir öngörün var mı varsa
    Lütfedip paylaşır mısın
    işte senin gibi adamlar yüzünden bu forum böyle...dedğimin dışında eregl KARDEMİR dışında FAİL YOK..
    işte senin gibi ADAMLAR yüzünden forum böyle BENİM BİR İDDİAM YOK TRENDDE DURMA İDDİAM VAR SADECE..yeterince madur oldu çalı arkası...
    sen PAYLAŞ BAKALIM ...seni de görelim...bu PAYLAŞIMLAR İNAN SENİN GİBİLER İÇİN DEĞİL..dün böyle dedin bu gün böyle diyorsun diye olurda birisi ÇIKAR DİYE..
    bak..

sen bunu görsen short mu olursun long mu bunu de hele bana

şurada aldığın poz geniş resmi değiştirir mi hemen ..ya da soru şu hadi burda short oldun

bu veriye göre tutabilecekmisin.!! hemde dolar bazlı gerçek anlamda ucuzken

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    2020 de de aynısını yaptınız yav yılbaşından sonra düşerse ve o zamana kadar shortta kalabilecek misin.!!!
    TIRT

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    birkaç gün ciddi eksi kapanışlar olmalı...yoksa böyle seans içi verip yukarı çekmesi çok daha kötü shortlar için...kaç gündür aynı şeyi yapıyor...seans içinde shortçuları çuvala doldurup ağzını bağlayıp yukarı zıplıyor...önemli olan günü iyi bir eksi ile kapatması birkaç gün...belki o zaman işler terse mi dönüyor diye düşünülebilir...
    Yine bişi değişmez ki..
    2 gün ciddi eksi yapıp sonraki gün komple gerisin geri de gelebilir..
    0.50 eksi artı 10 sn lik iş olmuş artık..
    Demin baktım viop eksi idi..
    Bi haber okudum geri geldi..
    0.50 artı..

Piyasa piyasa olmaktan çıktı resmen..

Sayfa 495/1001 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz