Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 406/485 ÝlkÝlk ... 306356396404405406407408416456 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 3,241 - 3,248 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hissenin son 20 kap haberine baktým, hepside olumsuz haber. Dýþardan biri hisseyi incelese, kap haberlerini görünce bu ne yaaa kabus gibi deyip , hisseyi almaktan vazgeçer.

Gözaltý pazarýnda ki iflas etmiþ hisseler dahi bu kadar çok olumsuz kap haberi yok.
    Kap haberlerini okurken kendimi bir an korku tünelinde hissettim

A1 kapital arzýný nasýl iç edecekler onu merak ediyorum.

Orada da bi Ali Cengiz dönüyor.

RTA 'nin paylarýný vermez umarým , çünkü glryh'de ve ýcg de ki paylarimizi dolaþýma soktu, RTA alan ayný zamanda A1 kapital almýþ gibi olacak. Ýþte bu sebeple biz de ki A1 kapital hissesini arzetmez diye düþünüyorum.

Muhtemelen A1 kapitalde sermaya artirimi yapýlýr ve artýrýlan oay arzedilir. Böylece A1 kapitalin kasasina nakit girer.

Yahutta glryh ve Ýcg de A1 kapitalin sermaye artýrýmýna katýlýr , bu sebeple rtalb sattýlar ki tahsisli artýrým olursa katýlma maksatla nakit saðlamýþ olsun icg ve glryh
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2. Tabana 7 kademe kalmýþtý,taban yapýp rahatlasaydin bari. Niye kestiniz satýþlarýnýzý sayýn satýcýlar

Alýþtik zaten her gün göçmeye, 7 kademe daha düþüp taban olsa acitmazdi ki. Zaten içimizden geçti tahta, hissetmiyorum artýk .
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Bi arkadaþ 11 tl de gap var inþallah dönmez demiþti...
    Hayýrlýsý bakalým.
    Dönüþü umarým hýzlý olur

SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Paraþüt açmadan iniyor mübarek

Kýzamýk oldu tahta

Aðýr kýzamýk geçiriyor.. hergun kýrmýzý, kýpkýrmýzý

Parasetamol bitmiþ Fransa'da ve AB de, amoksisilin grubu ilaç sýkýntýsý da olmuþ , hammaddesi Çin den geldiði için ve Çin'de bu ilaçlar aþýrý tüketildiði için þu son Corona virüsü dalgasýnda, büyük Bir ilaç açýðý olmuþ Ab de. 3000 civarý ilaç yokmuþ artýk eczanelerde

Bu dangýllar , enzim de Sina yaklaþtýk diye bir haber yollayýp 20 den satabilirdi hisseyi.

Anlamýyorum , bu adamlarýn yatýrým uzmaný ordusu var A1 kapital isminde. Düþünemiyorlar mý bunlarý!!!

5. Glryh taban olduysa bana ne

Prds taban olduysa bana ne

Onlar %500 yükseldi, ben %100 yükseldim. Yani onlar %10 düþtüðü sýrada benim %2 düþmem gerekir

Endeks düþüþü beni ilgilendirmez... Endek %550 yükselirken, ben çeyrek fiyata düþtüm. Endeks 2500 'e düþerse, benim 13.50 üzerinde tutunmam gerekir

Mantýk dýþý iþlemler oluyor..

Eþegin kulaðýna kar suyu kaçýrdýnýz yani

Edep ya hu!

Trade'in de bir etik kuralý vardýr.

Rtacoin almadýk ki biz. Coin gibi olduk valla

Alooo huuuu,,, A1 kapital arzýna girmicem. Tahtasýna sahip çýkmayan þirketin hissesi alýnmaz. Milleti tokatlamak için arz olduðunu düþünüyorum.

Ciddi güven bunalýmý var hissemizde.

Ciddi güven sarstý bu hisse

Sanýrým þirketin umurunda deðil gerçek yatýrýmcýlar

Yada gerçek olan yatýrýmcý uzun vadeli uatirimcidir diyerek kýsa vadelileri yamultuyorlar tahtada

Bilemiyorum.. lakin birþeyler dönüyor, hissediyorum

Filmin sonunu merak ediyorum

Ýnþaallah uzun vade de þirketin sermayesi hep böyle her yýl güçlenir artar. Ve en sonunda aslýna rücu eder. Ýnþaallah Dünyanýn gelecekte ki en cool sektörü olan bioteknoloji ''ye yatýrým yaptýk diye piþman olmayýz

Ya nasip

6. Bugün bir haber yollayýn artýk sayýn þirket yönetimi

Freni patlamýþ kamyon gibi oldu tahta

Bu düþüþler yatýrým bankasýna yakýþýr haller hiç deðil.

Batýrýn bankasý olmaya namzetsiniz.

Daha haber de gelse milletin dili yanmýþ, zor dostum zor .

Soros gelse anca bu tahta toplarlar

A1 kapital in sahibi þirketin haline bak... Acýnacak haldesin A1 kapital

7. Kýyamam ya , syn kulyutar da isyana geldi .

Öyle kibar kibar yazýlmaz ama devlet terbiyesi aldýðýnýz belli hocam

Evinden barkýndan esinden colugun cocugundan cýksýn umarým , yiyecek bir lokma içecek bir gram keyif alacaðýnýz bir anýnýz olmasýn umarým , sebep olanlara...

8. Ýsyan Yok
    Ýsyan yakýþmaz bize

Sadece serzeniþ,belkide sitem ...

Prds 'u takip et bugün, niye hep düþeni takip ediyorsun sayý. RTA?

Güler taban oldu,bizim hisse kaþýnmaya baþladý... Sanki güler ile beraber her gün tavan yapmýþ gibi

Komedi izliyoruz artýk tahtada

Endeks de bozuldu, düþmek için bize 1 bahane Daha geldi))

Yükseliþ için hiçbir beklentiyi fiyatlamýyoruz, 20 küsur beklenti var.

Düþmek için 2 bahanemiz var, sonuna kadar kullanýyoruz bu iki bahaneyi

Seyre doyum olmuyor... Al yazmalý rtalb 'i

Sayfa 406/485 ÝlkÝlk ... 306356396404405406407408416456 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •