Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku
    https://twitter.com/SiemensHealth

Dün yine tweet atmýþ Siemens Healthineers.
    Esnek, geliþen bir menü ile SARS-CoV-2 mutasyonlarýný tespit etmek ve tanýmlamak için tasarlanmýþ araþtýrma test kitleri sunmak için A1 Life Sciences ile ortaklýk kurduk. Ben demiyorum Siemens demiþ. .

2.  Alýntý Originally Posted by kobra Yazýyý Oku
    Esnek, geliþen bir menü ile SARS-CoV-2 mutasyonlarýný tespit etmek ve tanýmlamak için tasarlanmýþ araþtýrma test kitleri sunmak için A1 Life Sciences ile ortaklýk kurduk. Ben demiyorum Siemens demiþ. .
    bunun için kap bildirimi gerekmiyor mu þimdi? hadi buyrun burdan yakýn.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben böyle bir metin göremedim. ingilizce çeviri sitesi ile mi yaptýnýz ? yoksa ingilizceniz varmý sn. kobra

orijinal metni buraya link atabilirmisiniz. ya da metni copy paste de olur.
     Alýntý Originally Posted by kobra Yazýyý Oku

4.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    ben böyle bir metin göremedim. ingilizce çeviri sitesi ile mi yaptýnýz ? yoksa ingilizceniz varmý sn. kobra

orijinal metni buraya link atabilirmisiniz. ya da metni copy paste de olur.

Siemens Healthineers
    @SiemensHealth
    ·
    23h
    We’ve partnered with A1 Life Sciences to offer research test kits designed to detect and identify SARS-CoV-2 mutations with a flexible, evolving menu. https://bit.ly/3IDeKQ2

#Omicron #COVID19

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alýntý Originally Posted by moonglow61 Yazýyý Oku
    Siemens Healthineers
    We've partnered with A1 Life Sciences to offer research test kits designed to detect and identify SARS-CoV-2 mutations with a flexible, evolving menu. #Omicron #COVID19
    evet burda partner ifadesini kullanmýþ ama fiili ortaklýk anlamýnda deðil, bir ürünün araþtýrýlp, geliþtirilerek sunulmasý amacý güdülüyor.
    yine de büyük haber , baþka tahta olsa yarýn direkt tavan açardý. baþka tahta olsaydý ama ?

6.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    evet burda partner ifadesini kullanmýþ ama fiili ortaklýk anlamýnda deðil, bir ürünün araþtýrýlp, geliþtirilerek sunulmasý amacý güdülüyor.
    yine de büyük haber , baþka tahta olsa yarýn direkt tavan açardý. baþka tahta olsaydý ama ?
    bu haber dün akþam verilmiþ..Yani birþey olsaydý bugün olurdu Zaten artýk biþey bekleyen yok.Yok biz anlaþmadýk iyiniyet anlaþmasýydý yok stratejik iþbirliðiydi bahane çok.Mazallah öbür türlü olsa hisse tavan yapar filan

7.  Alýntý Originally Posted by kobra Yazýyý Oku
    Ýþbirliði diyor...
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

8.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Ýþbirliði diyor...
    Hocam sen de bir kere de yatýrmcýnýn yanýnda ol yahu..Þirket aðzýyla yorum yapýyorsun hep.Anlaþma deðilmiþ iþbirliðiymiþ.Ne olursa olsun bu geliþme ile ilgili tek bir KAP haberi gördün mü? Niyet yatýrýmcýyý sahiplenmekse ne þirketler var en ufak olumlu konuyu haber yapýyor.Burada niye yok o zihniyet?

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •