Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

MJB bunlari iceriyor IDL IJP ve MPF de var...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    AFT ve YAY en bilinenleri
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Al satçıları engellemek adına bazı bayiler (veya firmalar) araba satışı yaparken taahhüt alıyormuş, altı ay bir yıl arabayı satmayacağım; satarsam şu kadar ceza ödeyeceğim diye. ATV'de haber yapmışlardı da röportaj yaptıkları insanlar biraz terslendi ne saçma bir şey bu, isteyen istediğini istediği zaman istediği fiyata satar, serbest piyasa,zorla mı aldırıyorlar diye. Bir önlem olarak düşündüler galiba ama çok ses getirmedi.

Bu arada hisse veya fon alırken, hep fırsatı kaçırmış ve trenin son vagonuna zar zor atlamış hissini yaşıyor musunuz? Ben ne zaman fon veya hisse alırsam alayım bu his altında ezilip büzülüyorum. hep geç kalmışım gibi geliyor.
    Genelde bana öyle oluyor son vagona atlıyorum, düşükken almayıp zirveye yakınken alıyorum sonra düşüş başlıyor alıma devam ediyorum, zararı kurtarınca da satıyorum, elde var sıfır oluyor. Yine aynısı olur diye haftalardır hisse yoğun fon almadım düzeltme bekledim ama bu seferde olmadı, borsadaki bu çıkışa rağmen nisan ayında aldığım hisse hâla zararda, piyasalarla aram iyi gitmiyor bir türlü.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bir Webster kolay yetismez.
     Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Arkadaşların dediği gibi ortalama alınıyor ondada sanırım..

OLD sen aldım diyince incelemiştim, hemen al verdim ilk günden %2 yi cebe koydum sayende, sağolasın...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Kekecin kafa yavas calisiyor.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim dun surada kekeçe aciklamaya calismistim
    Syg
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Genelde bana öyle oluyor son vagona atlıyorum, düşükken almayıp zirveye yakınken alıyorum sonra düşüş başlıyor alıma devam ediyorum, zararı kurtarınca da satıyorum, elde var sıfır oluyor. Yine aynısı olur diye haftalardır hisse yoğun fon almadım düzeltme bekledim ama bu seferde olmadı, borsadaki bu çıkışa rağmen nisan ayında aldığım hisse hâla zararda, piyasalarla aram iyi gitmiyor bir türlü.
    her türlü para kazanma şeklinin ciddi zor bir yönü vardır derler. bence bu dijital yatırımcılıkta da en büyük zorluk sabır. alım için uygun seviye beklerken sabır, karda uzun süre oturmakta sabır, en ufak bi zarar yazdı diye kaçmamakta sabır, stop koydumu yerini değiştirmemekte sabır, stop patlayınca daha zararlı seviyeden geri sazan gibi atlamamakta sabır..o yüzden psikolojisi güçlü olmayan insana göre değil bu iş aslında, söyledikleri gibi kolay para da değil. ben ne kadar dirayetliyim o da kendi adıma baya tartışmalı. tecrübe kazandıkça kendi tekniğini kurallarını oluşturup sıkıca bağlı kalırsan kazanırsın bence.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    denize girer gibi yatırımını yap artık.(kademeli al)
    havuza atlar gibi balıklama atlama(tüm paranı gömme)

7. Bende de aynısı oluyor lakin şunu öğrendim çıkışta gireceksin yani o bı ivme yakalıyor .ve çıkıyor aslında düşerken almak bence (hisse biriktirmiyorsan) mantıklı değil .misal düşüyor düşüyor sonra bir yeden dönüyor çıkmaya başlıyor o zaman girmek lazım .birde hangi hisse bu abi ..yani hiç bilmesen Ford alsan en basiti uzulmezdin.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. E biz neden yıllardan beri mevduattayiz aynen bu dedikleriniz den
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    her türlü para kazanma şeklinin ciddi zor bir yönü vardır derler. bence bu dijital yatırımcılıkta da en büyük zorluk sabır. alım için uygun seviye beklerken sabır, karda uzun süre oturmakta sabır, en ufak bi zarar yazdı diye kaçmamakta sabır, stop koydumu yerini değiştirmemekte sabır, stop patlayınca daha zararlı seviyeden geri sazan gibi atlamamakta sabır..o yüzden psikolojisi güçlü olmayan insana göre değil bu iş aslında, söyledikleri gibi kolay para da değil. ben ne kadar dirayetliyim o da kendi adıma baya tartışmalı. tecrübe kazandıkça kendi tekniğini kurallarını oluşturup sıkıca bağlı kalırsan kazanırsın bence.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 882/1002 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •