Sayfa 457/693 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. Bende bunu anlamıyorum. SEC bunları kontrol etmiyor mu ? İnsanlar nasıl sakin kalabiliyor ? Ben 2 haftadır iştahla yemek yiyemiyorum. Artık Çinle ilgili bir şey duyunca metabolizmam bozuluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by fourier Yazıyı Oku
    Bende bunu anlamıyorum. SEC bunları kontrol etmiyor mu ? İnsanlar nasıl sakin kalabiliyor ? Ben 2 haftadır iştahla yemek yiyemiyorum. Artık Çinle ilgili bir şey duyunca metabolizmam bozuluyor.
    Amerika'da yerleşik olanlara yapmıyorlardır böyle şeyleri. Başka ülkede olanlara yapıyorlardır. ABD'lilere yapsalar ofislerini basarlar hepsini tararlar.

Maillere cevap veriyor olmaları da ilginç. Şu aşamada hiç cevap vermeseler de olur yani.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Amerika'da yerleşik olanlara yapmıyorlardır böyle şeyleri. Başka ülkede olanlara yapıyorlardır. ABD'lilere yapsalar ofislerini basarlar hepsini tararlar.

Maillere cevap veriyor olmaları da ilginç. Şu aşamada hiç cevap vermeseler de olur yani.
    Valla her iki şikayet dilekçemde US vatandaşı olmasam bile bir vergi ödeyen olmamdan dolayı haklarımın korunması gerektiğini belirttim. Bakalım ödediğim temettü stopajları beni muteber biri yapmış mı ? Müesses nizam beni dikkate alıp yanımda duracak mı ?

4. Arkadaşlar Çinlilere geri adımı attırdık bağırta bağırta. Sonunda IBKR'ye transferi başlattılar. Maillere cevap vermeyen adamlar SEC ve FINRA'yı duyunca g*tünden solumaya başladı. Güya yanlışlıkla reddetmişler. "Noodle yerken eli mi çarpı reject butonuna Çinlinin ?". Yer mi Türk evladı bunları. Sağolsun IBKR bu süreçte çok yardımcı oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by fourier Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Çinlilere geri adımı attırdık bağırta bağırta. Sonunda IBKR'ye transferi başlattılar. Maillere cevap vermeyen adamlar SEC ve FINRA'yı duyunca g*tünden solumaya başladı. Güya yanlışlıkla reddetmişler. "Noodle yerken eli mi çarpı reject butonuna Çinlinin ?". Yer mi Türk evladı bunları. Sağolsun IBKR bu süreçte çok yardımcı oldu.
    Paranızı nasıl aldığınızı trustpilot'a da yazın ki itlik peşinde koşanlara haddini bildirsin millet aynı yoldan.

6. IBKR'den gelen maile bakın. Güler misin ağlar mısın ? Bu Çinliler dünyanın başına bela. infos.jpg

7. Benimki gibi bir durumla karşılaşan arkadaşlar linkteki yerlere şikayette bulunurlarsa ışık hızıyla problemleri çözülür. SEC ve FINRA ne kadar t*şaklı kurumlarmış

https://www.finra.org/investors/need...e-a-complaint#
    https://www.sec.gov/oiea/Complaint.html

8. İbkr gibi firma gerçekten zor bulunur. Sıfır masraf ve üstün , güvenli hizmet. En baba swiss banka bence 10 basar. Parayı başka yere çekerken afra tafra yapmazlar. Hesap sormazlar. Türkiye’den eurobond yolladım ibkr ye sıfır masrafla hemen işlem gerçekleşti. Bunların en sevdiğim olayı 1 doları olanla dolar milyonerini hizmet açısından ayırt etmemeleri.

Sayfa 457/693 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •