Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

kim hisse satar ve satan ne yapar sorusu önemli.

galiba borsada artık bu para bana fazla zaten diyen kaymak tabaka kaldı

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

sanayi hissesi yok mu sizde? atıyorum arçelik 53 tl olsa satmaz mısın? bankalar ok değerlemeler(f/k ,pd/dd) ucuz veya thy ucuz....

4.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sanayi hissesi yok mu sizde? atıyorum arçelik 53 tl olsa satmaz mısın? bankalar ok değerlemeler(f/k ,pd/dd) ucuz veya thy ucuz....
    ARçelik örneğinden gidersek %75 ihracat geliri var, hitachi markasını da aldı. Yurt dışında daha da büyüyecek. Döviz kazanacak, dünyanın en ucuz işçiliği olan ülkelerden birinde üretim yapacak. 53 de olsa insanın satası gelir mi emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Elimde arçelik yok çok kısa gir çık yaptım, ama elimde olsa spot taşısam 53 tl olsa satınca alacak başka ucuz hisse görmem lazım, yoksa ne yapayım, dolar 20 olsa adam gene dolarla basıp basıp satıyor niye satasınız...

6. Bu hareket net bir şekilde TL krediler ile buraya geldi
    Elinde dolar olanda bozdurmadı
    Karşılığı TL kredi kullandı
    Bunu bizde kendi şirketimizde yaptık.
    TL krediler ile hisse senedi aldık
    Tabii bizimkisinin bir önemi yok

çok büyük rakamlarda bu krediler kullanıldı
    en önemli soru bu bence
    TL kredi kullanıp önemli kar elde eden adam
    bunu realize edermi
    Bence eder
    O nedenle
    Dolar bazlı çok ucuzuz bu borsa düşmez denemez
    hadise
    Piyasayı buraya getirenler nerede yeter diyecek

7. Endeks100 2280'i görme ihtimali var. Şuan 2010 civarı %12-%15 daha var gibi

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Endeks100 2280'i görme ihtimali var. Şuan 2010 civarı %12-%15 daha var gibi
    arjantin borsasına benzer hareket ediyor,oranın para birimi biraz daha sert değer kaybetmişti sadece ,bakalım tepeyi bilmek şu aşamada oldukça zor ....

Sayfa 521/1001 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •