Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Ben bu hisseye orta ve uzun vade gözüyle bakmasam, trade maksatlý alýp satsam bile her þeyiyle ilgilenmek durumundayým. Nitekim ben ve arkadaþlarýmýn bu þirketle ilgili SPK dahil ilgili denetleyici ve düzenleyici kurumlara yapýlmýþ onlarca baþvurumuz var. Ve buna buradaki herkes þahittir!

Þirket ile ilgili en küçük bir aksiyon almamýþ olanlarýn gelip de bana laf etmesini de bir türlü anlamýyorum Þahocuðum. Yaptýðým þikayetin ekran görüntüsü aþaðýda, buyur:

üstadým sený ayakta alkýþlýyroum. emeklerýn ýcýn ellerýne saðlýk.. bu a1 capýtaln spk onayý neden gelmýyor. bu konu þýrket ýle ýlgýlý degýlký , spk neden bu kadar uzatýyro? bu konuda býr gýrýýmýnýz olduysa ve cevap aldýysanýz duymak ýsterým

2.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    bu a1 capýtaln spk onayý neden gelmýyor. bu konu þýrket ýle ýlgýlý degýlký , spk neden bu kadar uzatýyro? bu konuda býr gýrýýmýnýz olduysa ve cevap aldýysanýz duymak ýsterým
    Giriþimimiz oldu, hatta örnekleri ile birlikte. Ama cevap vermediler...

Neden bu kadar uzattýðýný keþke bilsek de, binbir çeþit komplo teorisi kurmasak Þahocuðum. Devlet ile iþ yapanlara karþý vatan hainlerinin neler yapabileceðini hepimiz yaþadýk gördük. Kendi halkýna bomba atmýþ bu hain o.çocuklarý halen içimizde olabilir mi, olabilir. Dediðim de bu zaten...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •