Bilemiyoruz ne olucağını Lambent abi
Uzun zamandır ilk defa akşam pazarı ucuzluğu oldu.
Yarın bakalım gırnızı kapanış olursa bu günün en yükseğini işaretleriz.yeşil olursa devam eder. Plakayı yazalım 2267
Bilemiyoruz ne olucağını Lambent abi
Uzun zamandır ilk defa akşam pazarı ucuzluğu oldu.
Yarın bakalım gırnızı kapanış olursa bu günün en yükseğini işaretleriz.yeşil olursa devam eder. Plakayı yazalım 2267
Hamdım Piştim Yandım
Mal sahipleride 4000 5000 10000 hernereye gidecekse orada.olacaklar malın sahibi .
Secim olmayacak secimle gitmeyecek gerisin geri ayni yere uzanicaz .
Benim tahminm bu .
tam tepeden 5,000 puan çaktılar...
pala çok aç gözlü, son 15 dakkada 50 puan bastı, satış/short furyasına katılmayan kimse kalmamıştır herhald
99 rallisine başlamadan hemen evveli zamanda böyle yapardı hep, seanslar sert satış rüzgarıyla biter, ertesi gün hiç bi şey olmamış gibi yukarı almaya devam şeklinde.. bakalım yine öyle mi olacak ?
30-endeks en düşük 2177, en yüksek 2237, kapanış 2207- tam orta nokta
Akıllı olsa damadn doldurusuna gelmez sonunu o ciziyor . Muhalefeti toplar biz altyapi yaptk osb yaptk is gucune donusturecegiz der .ortak akılla hareket eder hem milletin lideri olur hem kendini saglama alır hemde piyasa duzelir . Hic yaptm oldulara gerek kalmaz . Milletn gonlune bile girer . Ortak akıl onemli .
Ama kendisi ve etrafndakiler kendini cok akılĺı sandgndan sonumuz farkli olabilir
Yer İmleri