Sayfa 20/505 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 153 - 160 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ihlas yayın holding'te mücovit bizi böyle öptü

iha halka arzı için spk başvurusunu yaptı , 1.10 ve sonrasında 0.62 gördük ! iha halka arzı onaylandığı gün 0.92 kapattı. Onay geldiği gün sonrası taban.

şu an 2000 endekste 0.75.

kasasındaki para hisse başı 1.10 lira , kendisi 0.75'den işlem görüyor.dünyada tek

bir kere ..... ç olmaya gör

ama güzel örneklerde çok var [emoji846]
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Halka arzı bekleyip sonunda arz sonrası bugünden de kötü olursak ben yoruldum hayat deriz sanki.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

2. Sn. Hayek Esas Sözleşme tadili onaylanmasının nasıl bir etkisi olur. Sadece bu hisse için sormuyorum. Genel olarak soruyorum. Bazen hisselerde denk geliyorum Esas Sözleşme Tadiline, ancak nasıl yorumlanması gerekiyor bilmiyorum. Müsait olunca bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    halka arz için kayıtlı sermaye tavanı sistemine geçiyor. bu onaylanmadan halka arz başvurusu yapamazsınız.

klasik prosedür yani. ama artık izahnameyi hazırlayıp halka arz için başvuruya hazır haldesiniz demektir.

Mg önümüzdeki yıl arzı bitirmeyi düşünüyoruz demişti. Demekki 2021 12 bilanço yapısı ile çıkacak halka arza.

bu arada, nerdeyde her çeyrek yaptığım a1 capital, güler ve rtalb bilanço tahmin analizimi bu dönem forumda açıklamayacağım.

Boşuna uğraşıyoruz faydalı olsun diye yayınlıyoruz, bir de bir kısım beyinsizin abuk subuk laflarını dinliyoruz. gerek yok

zaten bir faydası da olmuyor hisse için.
     Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Sn. Hayek Esas Sözleşme tadili onaylanmasının nasıl bir etkisi olur. Sadece bu hisse için sormuyorum. Genel olarak soruyorum. Bazen hisselerde denk geliyorum Esas Sözleşme Tadiline, ancak nasıl yorumlanması gerekiyor bilmiyorum. Müsait olunca bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

4. Tesekkurler Sn. Hayek, ancak tahmin analizleriniz kendi adıma değerli. Aksini düşünende olabilir forumda. Önümüzü görmek adına önemli. Ayrıca şu ana kadarki tahminleriniz güzeldi. Sonuçta tahta bu rakamlara olumlu tepki vermiyor işte, yapabileceğiniz veya kimsenin yapabileceği bir şey yok ki. Sadece bekliyoruz. Emeklerinize sağlık. Hayırlı akşamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    halka arz için kayıtlı sermaye tavanı sistemine geçiyor. bu onaylanmadan halka arz başvurusu yapamazsınız.

klasik prosedür yani. ama artık izahnameyi hazırlayıp halka arz için başvuruya hazır haldesiniz demektir.

Mg önümüzdeki yıl arzı bitirmeyi düşünüyoruz demişti. Demekki 2021 12 bilanço yapısı ile çıkacak halka arza.

bu arada, nerdeyde her çeyrek yaptığım a1 capital, güler ve rtalb bilanço tahmin analizimi bu dönem forumda açıklamayacağım.

Boşuna uğraşıyoruz faydalı olsun diye yayınlıyoruz, bir de bir kısım beyinsizin abuk subuk laflarını dinliyoruz. gerek yok

Siz genede , forumun amacı olan , paylasım , bilgi paylaştıkca güçtür , ilkesine göre paylassanız olurmu rica etsek .

Ayrıca , merakımdan soruyorum .

Dmo siparişi epeydir yok , hangi yöntem ile rta kısmını ortalama olarak yakalayacaksınız , taktik ve yönteminizi merak ettim

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Hocam kırk yılın başında şu son dönem bilanço tahminizi merak ediyordum şirketten yediğimiz kazık yetmezmiş gibi siz de tahmini esirger oldunuz Şu konuda size hak veriyorum ama..DMO siparişleri bayağıdır yok.Yurtdışı sipariş gönderiliyor mu şirket doğu bloku şirketi gibi herşeyi saklıyor.Bu tahmini de sağlıklı yapabiliyorsanız önünüzde saygıyla eğiliriz

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. kutupbaşı hem beddua edip adama da hemde sevgili şaho diyorsun ! senin angen için beddua ettiğin adam bu zaten ! zaten adam üstüne alınmış cevap vermiş [emoji846] angen-rtalb forumları arası mekik dokuyup bana cevap veriyordu kendisi.
    hocam eğer öyleyse yandı gülüm keten helva!Sen spk başvurularını hazır eyle bu işlerden anlıyorsun hemen halka arz edlim şu Ş1capital şaho pungarı elden çıkarlım,hoş türk parasıynan beş parada etmez ya bu devirde.

8. İnvestte murat güler nikli biri totem yapmış 1 $ = 1 Rta
    🙂 Fena kumpas

Sayfa 20/505 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •