Sayfa 369/1004 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ataturk'un bu soylemi var.

Nutuk'ta yaziyor.

Cok daha etkin ifadeleri de var.

Annesi hakkinda bile olmadik iftiralarda bulunan bu karanlik zihniyeti savunmayin.

Sadece okuyun.

Okumak ibadettir, okumamak Cumhuriyete ihanettir.
    Nutuk'ta taradım. Atatürkün böyle bir sözü yok.

Uydurma vecizelere karşı da uyanık olmak zorundayız. Dini kendi emellerine alet edip kullanan neyse Atatürk'ü veya bir başkasını bilerek böyle uydurma sözlerle kullanan kişi de aynı seviyededir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,563
    Borsada bugün dengesizlik hakim,zart,zurt hareketler bir aşağı,bir yukarı

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Nutuk'ta taradım. Atatürkün böyle bir sözü yok.

Uydurma vecizelere karşı da uyanık olmak zorundayız. Dini kendi emellerine alet edip kullanan neyse Atatürk'ü veya bir başkasını böyle uydurma sözlerle kullanan kişi de aynı seviyededir.
    Demek ki neymiş, sadece uydurma vecizelere karşı değil aynı zamanda uydurma Atatürkçülere karşı da uyanık olmak gerekiyormuş. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırmasına müsade etmemek gerekiyormuş.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Doktor, yakacan bizi
    Teklifi yaptı gitti anlaşılan, bunlar da cevap ver(e)mediler.
    bireyselde yanma yetse ok... sorun değil
    çakmak taşını çakıyorlar...
    tutasa harlar.

5.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Nutuktaki yerini belirtirseniz hemen kontrol edeyim hatadan dönmek büyüklüktür. Hem beni hemde yazdığımdan dolayı yanlış bilgilendirdiğim kişileri düzeltmiş olursunuz.
    Buna vaktim yok, kaynagi gosterdim.

Kendiniz okuyacaksiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Demek ki neymiş, sadece uydurma vecizelere karşı değil aynı zamanda uydurma Atatürkçülere karşı da uyanık olmak gerekiyormuş. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırmasına müsade etmemek gerekiyormuş.
    Çok doğru yazmışsınız sayın arkadaşım, söz meclisten dışarı maalesef bu tür ikiyüzlüleri de çok görüyoruz, özellikle dönem dönem prim getireceği düşünülünce Atatürk'e bi sarılışları yok mu, artık ne derseniz.

7. Cenabettin oturmus oraya evladim. Geldikce furuyor kafasina

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Buna vaktim yok, kaynagi gosterdim.

Kendiniz okuyacaksiniz.
    Okumadığımı nereden çıkardınız? Sizden sadece bize yardımcı olmanızı, nerede gördüyseniz bize de söylerseniz daha kısa zamanda hatamızı düzeltebilme şansını vermenizi istemiştim canınız sağolsun, müsait bir zamanınızda bakıp bize de söylerseniz sevinirim. O zamana kadar bende araştırıyor olacağım. Sizin söylediğinizi destekler metni bulursam burada da paylaşırım. İyi günler.

Sayfa 369/1004 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •